joi, 11 aprilie 2019

Locomotiva diesel

Aceasta locomotiva a fost fabricata in Romania de SC ELECTROPUTERE SA Craiova, in cooperare cu U. Resita pentru motorul diesel si SC CAROMET SA . Cu toate că primele vehicule feroviare cu propulsie prin motoare Diesel au fost exploatate eficient abia după cel de-al Doilea Război Mondial, istoria locomotivei .

Istoria locomotivei Diesel - ,rh:ro. Service Faur - Aplicatii ZF,rh:servicefaur. Panoramio - Photos by Mircea OANA,rh:panoramio.

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Locomotiva diesel este o locomotivă care primește putere de la un motor diesel. Acest tip de locomotivă a înlocuit treptat locomotiva cu abur, având avantaje . Remarul Februarie a finalizat proiectul de modernizare locomotiva diesel electrica 27CP.


Locomotiva diesel electrica 27CP, modernizata, readuce in . Locomotivele diesel hidraulice aflate in exploatare, pot fi modernizate in atelierele de la Remarul Februarie SA, aducand prin aceasta beneficii insemnate . SNCFR, se decide modernizarea a de locomotive Diesel-Electrice, incheindu-se un contract de . Locomotiva era echipată cu motor Diesel de 21CP, construit de fima Sulzer Wintherthur, echipament electric furnizat de firma BBC Baden şi . Carpathia 23DE-M este prima locomotivă diesel din România cu motoare electrice de tracţiune de curent alternativ.

Locomotiva diesel electrica de 21CP este un mijloc de transport feroviar destinat remorcarii trenurilor de marfa si calatori pe sectiile de circulatie . O versiune scurta (altfel fisierul era prea mare) a GM-urilor pe care le-am filmat in 2010. Soluțiile tehnice și funcționale abordate pentru punerea în aplicare a conceptului de modernizare 1) Blocul de convertoare statice tracțiune-frânare Blocul . Locomotiva Diesel Electrică 060DA. Cea mai exploatată locomotivă diesel din România. Totodată, s-a cumpărat licenţa de fabricaţie a unei locomotive Diesel-electrice fabricate de firmele Sulzer Frères, Brown Bovery şi S. Scurta prezentare a locomotivelor diesel din Romania. UPDATE Locomotiva Diesel hidraulică 12CP a fost produsă în special penbtru export, iar reprezentanţii companiei au declarat că opt astfel de vehicule motor . De aproximativ un an publicul calator a putut observa remorcand trenuri de calatori care circula pe linii neelectrificate locomotive diesel . Inaltimea maxima a locomotivei de la coroana sinei, 46mm.


Latimea maxima a locomotivei, 30mm. Diametrul la cercul de rulare al bandajului in stare . Locomotivele seriei 060-DA au suferit numeroase modificari constructive pentru a corespunde mai bine necesitatilor exploatarii feroviare sau pentru a tine pasul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare