miercuri, 24 aprilie 2019

Etimologia cuvantului ok

De unde provine cuvântul OK şi ce înseamnă de fapt. Wilson în ceea ce priveşte etimologia cuvântului OK. Accesați Etimologie - O teorie susține că OK este abrevierea pentru „oll korect”, un termen din jargon apărut în anii 1830.


OK” este cel mai folosit cuvânt din lume. Oamenii îl utilizează pentru a descrie o stare de spirit sau un acor însă puţini cunosc semnificaţia . Expresia OK a devenit foarte uzitata in tara noastra dupa 199 in Europa. Una dintre teoriile care încearcă să stabilească etimologia acestui cuvânt susţine că OK este abrevierea pentru „oll korect”, un jargon apărut în .

Originea expresiei ”OK” a fost îndelung comentată de-a lungul anilor. O poveste aparte legată de originea cuvântului ”OK” vine din Marea Britanie. Sunt foarte multe variante şi poveşti despre etimologia cuvântului OK, însă, printre cele mai înaintate explicaţii, se pare că au legătură, conform . Sunt foarte multe teorii care isi asuma etimologia acestuia, dar una dintre cele mai veridice este.


Cuvantul OK a fost “inventat” de americani. OK este o silabă care a făcut înconjurul lumii, fiind probabil cea mai mare. Potrivit legendei, inventatorul cuvântului OK ar fi fost populistul şi.


Dear, nu se pune problema a ceea ce inseamna, ci etimologia cuvantului, adica . OK este cel mai folosit cuvânt din lume, utilizat pentru a descrie o stare de spirit,.

Exista o serie de versiuni ce vin sa arunce un strop de lumina asupra provenientei initialelor OK, in continuare imi propun sa expun versiunile . OK este cel mai folosit cuvant din lume, utilizat pentru a descrie o stare de. Wilson in ceea ce priveste etimologia cuvantului OK. Desi toata lumea il foloseste zilnic, definitia cuvantului OK nu este. Exista multe teorii care atesta etimologia cuvantului “ok”, insa cea mai . Originea expresiei OK a fost indelung comentata de-a lungul anilor. O poveste aparte legată de originea cuvântului ”OK” vine din Marea . Cunoscutul scriitoror timisorean Mircea Mihaies a explicat, pentru Adevarul, de unde se presupune ca vine etimologia cuvantului OK, una . Putini cunosc insa etimologia sau semnificatia acestui cuvant, scrie.


Cuvantul OK a aparut sub forma unei glume in 183 in The Boston . Cuvantul OK, desi ne-am obisnuit atat de mult cu el incat am putea spune ca e un cuvant romanesc, este destul nou in lingivistica . Mulţi vorbitori de limba romana se gândesc, probabil, că OK face parte. Okay (prescurtat OK) este un cuvânt din limba engleză, care înseamnă „bine”, ori „acceptabil”, în funcție de context. Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru ok din dicționarele: DEX '0 DOOM MDN '0 DCR DE, Argou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare