vineri, 26 aprilie 2019

Casa modei chisinau

MD20Chisinau, Municipiul Chisinau Moldova. Centrul de modă is a clădire de birouri located at Bd. Centrul de modă - Chişinău on the map.

Stefan cel Mare si Sfint 182; Chisinau, Moldova. Centrul de Moda, Chisinau, Moldova. Chisinau, Stefan cel Mare 18 vecini cu Galbenus, La Placinte, Casa Modei, vizavi de ambasada Rusiei.


Pentru a cunoaşte adresa exactă, faceţi un click pe marcherul roşu, iar pentru a vedea amplasarea altor companii, treceţi la harta generală.

Casa de modă Oksana Mukha; Casa miresei Lavinia; CoreArt — Sărbătoare la pachet; Glam-studio de bronzare instant Kleopatra. Companii Casa de modă Oksana Mukha Poze rochii de mireasă Chișinău, rochii de seară Chișinău, costume pentru bărbați, saloane de mariaj. Salonul de modă „Feodora” creează hainele care-ţi pun în valoare personalitatea şi-ţi oferă posibilitatea de a alege modelul care „dă viaţă . In acest weekend la Chisinau a avut loc cel mai asteptat eveniment al modei autohtone. Prezentare de moda cu scop caritabil MUZTV Moldova PRO-NEWS. Bere Chișinău își propune să facă din Capitală un oraș mai frumos.


Astfel, la 5de ani de la fondarea orașului lansează campania . Prima Doamna a gazduit primul sau pranz la Casa Alba, in onoarea Zilei. Criticii de moda sustin chiar ca este cel mai prost imbracata dintre surorile .

Rihanna și Dior lansează o colecție de ochelari de soare inspirată din Star Trek,Publicitatea unei case de modă celebre, interzisă în Marea Britanie. Cele mai frumoase clădiri din Chişinău: Casa Herţa. Casa Herţa este un monument de arhitectură şi istorie de însemnătate naţională, introdus . Casa lui Vladimir Voronin si cea a fiului sau Oleg sunt mandria cartierului. Unul din bancurile la moda in Chisinau spune ca presedintele Voronin si sotia sa . La doar ani a pozat pentru cele mai cunoscute case de moda, a devenit. Saptamana Modei la Chisinau s-a incheiat cu o prezentare suta la suta autohtona - . Palatul Republicii, Casa Modei, Casa Presei și Romanița pot fi descoperite în . Casa Modei este reprezentată în proiectul nostru de fondatoarea brandului.


Taguri Casa Modei Abonează-te la tagul Casa Modei! Chișinău CAN vor fi investiți de Efes Moldova într-un . Show-ul de moda numit Din inima a inceput aseara la Chisinau! O casa de odihna din lemn a fost cuprinsa de flacari - GALERIE FOTO.


Palatul Republicii, Casa Modei, Casa Presei și Romanița. Pe străzile capitalei, dar și din alte orașe, cu siguranță, putem deseori vedea „capodopere” ale modei. Cele mai kitsch-oase văzute pe străzile . Lady's Night, aşa s-a numit evenimentul în care a fost prezentată colecţia toamnă-iarnă 20marca Nikita Rinaldi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare