marți, 16 aprilie 2019

Observatorul astronomic live

Pune la dispoziţie informaţii despre istoricul şi locaţia instituţiei, galerii de imagini, articole explicative din acest domeniu şi prezentări de evenimente astologice. Lascăr Catargiu a fost redeschis publicului pe decembrie 2016. Vă așteptăm la observații astronomice după .

OBSERVATORUL ASTRONOMIC CORBAN - LIVE. Emisiuni in direct din Bucuresti si Brasov de la observatorul Corban! Istoria observatorului astronomic din Bârlad a început în anul 200 când a fost.


Observatorul Astronomic „Victor Anestin” Bacău.

Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul . Planetariul şi Observatorul astronomic Galaţi, Galați (Galati). Vă anunțăm că din păcate transmisia live a eclipsei parțiale de Soare de la Observatorul Astronomic din Bârla va fi anulată din cauza condițiilor meteo. Un Planetariu şi un telescop computerizat cu luneta Amiralului vor fi atracţia Observatorului Astronomic Bucureşti. Incepe a doua editie a Scolii de Vara organizata de Muzeul Municipiului Bucuresti.


Radio Bucuresti FM – Radio Muzica Live Online – Stiri Bucuresti. Lucrãrile de la Observatorul Astronomic se numãrã printre cele cinci. La mansardã va exista un spațiu pentru conferințe si observatii astronomice.


Grădina Botanică, până la ora închiderii.

Accesul la Observatorul astronomic sau la spectacolele de la Planetariu se face conform orarului afişat mai jos. Observatorul astronomic galati - Galati. In luna octombrie din anii 20si 201 la Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Stiintele Naturii. Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu al Municipiului Bucuresti Este singurul observator public al Bucurestiului.


Ore de Astronomie a fost evenimentul de cea mai mare amploare de pe. Sala de Conferinţe a Observatorului Astronomic al . Acasă FOTO: S-a redeschis Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” 07-observatorul-astronomic-amiral-vasile-urseanu . Acasă FOTO: S-a redeschis Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” 10-observatorul-astronomic-amiral-vasile-urseanu . Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a inaugurat, astazi, Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. Acesta a fost consolidat si restaurat, . Acasă FOTO: S-a redeschis Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” 01-observatorul-astronomic-amiral-vasile-urseanu . Acasă FOTO: S-a redeschis Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” 02-observatorul-astronomic-amiral-vasile-urseanu . Clubul de Iniţiativă Literară (CIL) împreună cu Observatorul Astronomic USV şi concursul Clubului SF `Cygnus-Quasar` Suceava, organizează sâmbătă, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare