luni, 18 iunie 2018

Dezinfectant suprafete

Dezinfectanti suprafete, Sterilizare si dezinfectanti - peste 20. Cel mai mic pret pentru Dezinfectant Suprafete Bionet Ala numai 29. Produse la promotie in categoria Dezinfectanti suprafete.

Cel mai mic pret pentru Dezinfectant Suprafete Klintensiv la numai 24. Dezinfectant suprafete, spalare si dezinfectie. Avizat de Ministerul Sanatatii BIOCIDE.

Norma de aplicare pe mp este de ml . Dezinfectant lichid si solutie de curatare concentrate avand la baza o combinatie de compusi cuaternari de amoniu, alcooluri aromatice, derivati amfot. Dezinfectant rapid pentru suprafete; fara aldehide, fenoli sau alcool; solutie gata preparata. Servetele imbibate cu dezinfectant pentru suprafete.


Dezinfectanti de suprafete, de instrumentar, pentru sisteme de aspiratie. Pompa dozaj pentru flacon (LITRU). Pompa dozaj pentru flacon de litru. Dezinfectant suprafete TOPACTIV (BUC).


In stoc Dezinfectant suprafete preparat Hexy 1l Dr.

Mayer - Dezinfectie si sterilizare de la Dent Store. Dezinfectanti suprafete - Dezinfectant Suprafete Bionet A1 spalare si dezinfectie, 1litru concentrat = 400litri preparati, avizat MS biocideDezinfectant de contact . Perform este recomandat în unităţi cu risc unde se necesită un dezinfectant cu spectru larg de acţiune şi totodată bine tolerat de utilizatori, un produs care nu va . KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEŢE este o soluţie dezinfectantă, fără alcool, gata de folosire, recomandată pentru suprafeţe delicate şi opacizante, . Dezinfectant suprafete in gama larga: dezinfectant concentrat, dezinfectant spuma,. Dezinfectant concentrat – suprafete mari, instalatii si aparaturi medicale. Soluţii dezinfectante pentru instrumentar (chirurgical, stomatologic, sticlărie de laborator), accesorii, suprafeţe.


Procesarea ploştilor şi a urinarelor. Dezinfectant suprafete, isorapid spray dezinfectant pentru suprafete. Isoarpid floor este un dezinfectant pentru pavimente si podele concentrat.


Dezinfectanti concentrati pentru suprafete, pavimente si dispozitive medicale. Dezinfectia si spalarea suprafetelor ( pardoseli, mese, pereti ) din sali de sport, vestiare, scoli, hoteluri, a perdelelor, lenjeriei, paturilor, veselei cu exceptia celor . Dezinfectant rapid suprafete de lucru, Actosept, avizat de Min Sanatatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare