luni, 25 iunie 2018

Strabag cluj

STRABAG este una din principalele companii de construcţii din Europa şi lider de piaţă în Europa Centrală şi de Est. Pe aceste pieţe principale, STRABAG este . ARL beneficiază de tehnologiile şi expertiza grupului STRABAG, una din principalele companii de construcţii din Europa şi lider de piaţă în Europa Centrală şi .

ANTREPRIZA REPARAŢII ŞI LUCRĂRI – A. STRABAG SE este unul dintre concernele de constructii de top din Europa. STRABAG a inregistrat in 20un rezultat de ca. Antrepriza de Reparatii si Lucrari ARL Cluj SA, parte a grupului austriac Strabag, ACI Cluj si TCI Contractor General SA sunt firmele de constructii clujene care . ARL Cluj, care are in actionariat giganti precum STRABAG si Ministerul Transporturilor, a raportat la 20o pierdere de peste de milioane . STRABAG SRL, din Cluj-Napoca — Descriere, date de contact, produse şi servicii.


Pentru angajari la STRABAG SRL poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau part-time. Asta a fost politica muncitorilor de la Antrepriza de Reparații și Lucrări (ARL), parte a grupului Strabag aplicată pe șantierul deschis în centrul Clujului care are . Ministerul Transporturilor si compania austriaca Strabag au semnat vineri contractul pentru privatizarea Societatii Comerciale Antepriza . Asocierea formată din companiile Strabag SRL și Straco Grup SRL va construi un sector de 1kilometri al autostrăzii Brașov - Oradea, . De la proprietarii celebrului restaurant Golden Blitz la austrieci, de la francezi la patronul companiei Blue Air, toţi doresc să se ocupe de . Consiliul Concurentei va analiza preluarea societatii Antrepriza Reparatii si Lucrari Cluj de catre compania austriaca Strabag AG. Consiliul Concurentei a autorizat preluarea firmei Antrepriza Reparatii si Lucrari Cluj (ARL) de catre compania austriaca Strabag AG, . Strabag AG, membra a grupului Strabag, este o societate austriaca cu experienta internationala in domeniul constructiilor. Decizia Curții de Apel e clară: oferta lui Strabag este una alternativă, ceea ce noi.


Sala de la Cluj a costat puțin peste milioane de euro. Nume firmă, STRABAG AG (Sucursala). Strabag s-a angajat sa pastreze 3de persoane angajate la SC ARL Cluj pe o perioada de cinci ani de la transferul dreptului de proprietate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare