marți, 19 iunie 2018

Educatia tinerilor in biserica

Biserică, educația înseamnă ca omul să învețe să-L iubească pe Hristos, pentru că aceasta este lucrul dorit în Biserică. Toate pârghiile necesare cunoaşterii lui Dumnezeu se află aici. Biserică începe de fapt viaţa în Hristos, care înseamnă educaţie.

Cuvântul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, cu ocazia Congresului Internațional de Teologie Educația religioasă a tinerilor . Cuvântul Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la deschiderea lucrărilor Conferinței pastoral-misionare de . Statutul și rolul tinerilor în viața Bisericii, precum și importanța lor pentru viitorul acesteia au fost relevate în comunitățile creștine . Ce este tinerețea și cât de importantă este ea în viața omului? Ce reprezintă tinerii pentru Biserică? Mijloace de apropiere a tinerilor de Biserică II.


Probleme, provocări pentru tinerii din ziua de astăzi. Vocea tinerilor în lume și în Biserică se face auzită astăzi din ce în ce mai mult. Marcu 114) Copiii trebuie educaţi în duhul Evangheliei iubirii lui Hristos şi al . Familia, Biserica și Școala, ca factori educaționali decisivi,.


Cu siguranţă vin mulţi tineri români la „Parohia română de Chambésy. Aţi putea să-mi descrieţi rolul şi totodată scopul Bisericii în viaţa tinerilor . Sfântul Ioan Gură de Aur este un mare părinte al Bisericii care a subliniat importanţa fundamentală a educaţiei creştine a copiilor şi a tinerilor, .

Lasati copiii sa vina la biserica! De ce trebuie sa le urmam indemnul? Pentru ca educatia crestina a Bisericii . Hristos are în Biserică poziţia de cap, de temelie, de izvor de viaţă infinită. Rolul familiei in educatia copiilor - o perspectiva eclesiala Rolul familiei in educatia copiilor - o. Care este cea mai mare provocare în viața tinerilor de astăzi? Dumnezeu și Biserica), pe de o parte, . Urmareste on-line programele televiziunii TRINITAS a Patriarhiei Române!


Emisiuni, program TV, stiri video si multe altele. Biserica recunoaște valoarea și importanța actului educațional în viața copiilor și a tinerilor din țara noastră. De aceea, ea s-a implicat, alături de . Comunitatea profesorilor de Religie şi preoţii din Ţara Făgăraşului a răspuns cu bucurie chemării Bisericii Ortodoxe de a marca activ Anul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare