joi, 21 iunie 2018

Firme mobilier iasi

Omega Mob - producator mobila si mobilier la comanda pentru camere de tineret, living, dormitoare, bucatarii, dressing, baie, sufragerie, hol, mobilier horeca, . Spre deosebire de multe alte firme, noi imbinam mobila cu sticla si confectii metalice pentru a putea realiza chiar si cele mai sofisticate proiecte. Cu o experienta acumulata in cei ani de activitate, firma noastra produce mobilier la comanda Iasi din PAL melaminat, MDF vopsit sau Lemn Masiv.

Obiectul de activitate al firmei reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birouri, dar si pentru hoteluri sau alt fel de spatii ce necesita . Mobila la comanda, producatori si expozanti de mobila, firme producatoare mobilier. Magazin mobila Staer Iasi, bucatarii, dormitoare, canapele, livinguri, coltare, mobila tineret si copii. Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori.

Producem o gama variata de mobila la comanda: mobila de bucatarie, mobila dormitor, dormitoare copii, mobila living, mobilier baie, mobilier hol si dressing. La STELCO găsiți o gamă variată de produse: PAL melaminat, SuperPAL, MDF, blaturi de bucătărie, HDF, fronturi din MDF vopsit, folie cant, ABS, feronerie și .

Mobila Iasi, mobila la comanda Iasi, mobilier Iasi, Carux, magazine mobila iasi, mobila bucatarie, dormitor, living, iasi, mobila copii iasi, mobila . Suntem o firma din Iaşi producatoare de mobilier pe baza de comanda si fronturi pentru mobila. Executam mobila de bucatarie, camere de copii si tineret, mobila . Am comandat diverse tipuri de mobila - atat pentru acasa cat si pentru la birou. Firma noastra s-a infiintat in anul 19din dorinta de a oferi mobila de calitate . Omega Mob - producator mobila si mobilier la comanda pentru camere de tineret,. Topul national al firmelor private 200 Locul pe Judetul Iasi . Mobilier produs din PAL: grosime mm. Mobilierul casei tale - Producem și comercializăm mobilă dormitor, mobilier tapițat, canapele, fotolii, colțare, holuri, mobilă bucătărie și mic mobilier.


Esti in cautarea unei piese de mobilier pentru casa ta? Mobila pentru decorarea sufrageriei, dormitorului, bucatariei sau a biroului. Compară companiile in location IAŞI: INTERNAŢIONAL SERVICE CC S. Domeniu de activitate: Mobilă - producători, distribuitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare