vineri, 1 iunie 2018

Indemnuri pentru ocrotirea animalelor

Dragi cetateni ,copii ,adulti hai sa ocrotim animalele deoarece ele ne fac viata mai frumoasa. Nu aruncati gunoiul in locuri nepermise! Evitati taierea copacilor consumand mai putina hartie!


Plantelor le este necesara lumina. Ele necesita udare dar si ingrasamant. Trebuie sa avem grija de plante ca ele sa infloreasca si sa nu se . Indemnul tau suna frumos, dar se vede ca nu sti ce inseamna sa ai grija.

DECI; cEI de la protectia animalelor, solicitati primariilor sa va dea in . Ce înseamnă natura, ce sunt copacii, iarba, apele, animalele şi plantele? Oamenii intind mana animalelor Ziua internationala a animalelor fara stapan este. Fii om cu animalele” este indemnul Vier Pfoten pentru . Elevii au căutat în atlase animale și plante ocrotite. Ajutandu-l pe copil sa invete sa pretuiasca si sa ocroteasca natura,. Cum sa protejam natura nu este o simpla intrebare,ci si un indemn pentru a. Si ajungem sa ne intrebacu ce au gresit aceste animale pentru a avea aceasta soarta?


Alte sase specii de pasari au fost puse pe lista animalelor care au nevoie de. Sfaturile si indemnurile de a proteja animalele, sunt fara rost. Cristina Andreea Niţă are opt ani, iar una dintre preocupările sale este îngrijirea planetei. Protejarea animalelor si ale plantelor ocrotite prin lege 9. Utilizarea cosurilor speciale pentru fabrici, combinate si uzine 10. Pe februarie 201 la indemnul opiniei publice, 4Europarlamentari din toate cele de tari membre au semnat pentru sustinerea acestei cauze.


Principalele surse de metan provin din cresterea animalelor, agricultura si defrisari. Tot agricultura este si sursa pentru producerea de azotati. POSTERE cu mesaje şi îndemnuri pentru PROTECŢIA NATURII şi colectarea selectivă a deşeurilor. Protejează plantele şi animalele, asigurându integritatea . Poluarea apei, a solului, a aerului, a plantelor, animalelor şi implicit a . Semnatari: SOCIETATEA CIVILA (reprezentata prin ONG-uri).


Ignorand nenumaratele noastre indemnuri la normalitate si decenta, la respectarea practicilor . Articole din protecţia animalelor scrise de supravietuitor. Aceste animale salbatice ocrotite sever sunt supuse si altor pericole care vin din mediul lor natural: atacul rasilor, al ursilor sau lupilor, sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare