vineri, 1 iunie 2018

Pansament tenderwet plus

TenderWet plus este un pansament hidroactiv cu aspect de “pernuta” ce contine un polimer superabsorbant (SAP) activat cu solutie Ringer si o substanta cu rol . Pansament interactiv pentru zile, activat su solutie antiseptica HydroClean Plus (TENDER WET PLUS) 7. Comanda online produsul Pansament hidroactiv Tender wet plus 10xde la Catena Pas cu Pas!

Vezi ofertele magazinului Catena Pas cu Pas si pretul pentru . Comanda online produsul Pansament hidroactiv Tender wet Active 7. Vezi ofertele magazinului Catena Pas cu Pas si pretul . TenderWet plus este un pansament superabsorbant pentru curatarea plagii, din poliacrilat, cu continut de antiseptic PHMB (polihexilmethylenebiguanide).

TenderWet plus este un pansament hidroactiv a carui componenta centrala este un polimer superabsorbant poliacrilat (SAP). Substanta cu rol pactericid PHMB . Pansament hidroactiv TenderWet plus, 7. Cel mai mic pret pentru Tender Wet PLUS Pansament interactiv pentru zile - buc la numai 58. Produse la promotie in categoria Pansamente si . In acesta faza de curatare sunt recomandate pansamentele hidroactive care curata. TenderWet Plus este un pansament inovator care contine o substanta . K TenderWet plus reduce numarul de germeni din plaga datorita rolului bactericid.


TenderWet plus este un pansament superabsorbant pentru curatarea plagii, din poliacrilat, cu continut de antiseptic PHMB.

TenderWet plus este un pansament super absorbant pentru curatarea ranii, impregnat cu o substanta antiseptica - PHMB (polihexilmethylenebiguanide). PANSAMENT TENDERWET PLUS - curatare plagi acute cronice, antiseptic, previne recontaminarea ranii. Descoperiti pansamente la preturi reduse (produse). TenderWet plus Dimensiuni, pret, cantitate cod dimensiuni forma ambalare pret 60929Ø cm 1 . Pansament Tenderwet Plus - curatare plagi acute - TenderWet plus TenderWet plus este unpansament superabsorbant pentru curatarea plagii, din poliacrilat, . Pansament TenderWet Plus la RON.


Afla detalii despre Pansament TenderWet Plus si vezi parerile celorlalti. Reduceri, promotii, oferte speciale la . Tenderwet Plus pansament pt zile cu sol ringer 10x10cm buc. Este disponibil in urmatoarele farmacii: Pentru detalii despre pret si orar click pe numele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare