vineri, 15 iunie 2018

Misavan constanta

Depozitele regionale Misavan se regăsesc în oraşele Suceava, Constanța, Timișoara, Vaslui, Brăila, Bucureşti şi Cluj. Acestea sunt coordonate de către . Misavan este o companie cu capital integral romanesc ce activeaza in domeniul distributiei si productiei de articole si solutii de curatenie.

Misavan este o companie de productie si distributie de produse de menaj, produse de curatenie, ce isi desfasoara activitatea la nivelul Romaniei. Pagini similareOrasele in care se regasesc depozitele regionale Misavan sunt Suceava, Vaslui, Brasov, Cluj si Constanta. Depozitul central de la Miroslava, Iasi, coordoneaza . Pentru orasele Iasi, Suceava, Vaslui, Constanta, Brasov si Cluj livrarea se realizeaza cu masinile Misavan.

Costul de transport este de Ron la comenzile sub . Depozitele regionale ale companiei se afla in orasele Suceava, Vaslui, Brasov, Constanta si Cluj. Acestea sunt coordonate de catre depozitul central din . Misavan Trading recruteaza pe eJobs. Iasi, Vaslui, Suceava, Cluj Napoca, Constanta, Brasov, Bucuresti, Timisoara.


Sediu MISAVAN TRADING SRL - informaţii de contact. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Bun venit pe pagina oficială de facebook Misavan! MISAVAN TRADING SRL SEDIU SECUNDAR CONSTANTA cui 31656243.


Vizualizați persoanele cunoscute de la Misavan, folosiți rețeaua dvs. Iasi, Suceava, Vaslui, Braila, Cluj, Bucuresti si Constanta. Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostri si de a. Misavan a lansat astazi un nou depozit regional la Constanta. Angajeaza-te in functie de localitate, de domeniu, de nivelul studiilor sau de tipul contractului.


Millions of internet users are looking for companies like yours right now. Register your company on the Kompass directory and make your company profile shine. Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la MISAVAN.


Vezi locurile de muncă disponibile la Misavan Trading SRL. Suceava, Vaslui, Constanţa, București, Braşov, Cluj-Napoca, Timișoara. Brand: Misavan; Biodegradabil: Da. Tip parfuCARACTERISTIC; Continut de clor: Nu. Angajam Sofer livrator - Constanta.


Descriere post: - Asigurarea integritatii si calitatii marfii pe . Informatii GRATUITE si complete despre firma MISAVAN TRADING SRL cui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare