miercuri, 1 august 2018

Calandru electric

Cumpara acum Calandru electric A42la tarife speciale. Trager radiator intercooler ARL calandru Volkswagen Golf ARL 1cp. Termice - Electrice - Sanitare Electrice.

Catalog echipamente profesionale - Calandru electric GMP e140. Risto Chef va ofera masini profesionale pentru spalatorii de rufe. Risto Chef va pune la dispozitie o gama variata de echipamente profesionale pentru spalatorii de rufe.


Calandru electric 2000x330mm, calandru de calcat rufe profesional.

Asiguram transportul si punerea in functiunea a calandrelor electrice in toata tara. Calandru calcat cu incalzire electrica, 10mm. Acest calandru are cilindru cu o lungime de 2cm și poate funcționa cu încălzire pe gaz sau electric.


Totodată, el poate fi instalat pe perete, astfel . Calandru pentru calcare rufe, electric. Calandru profesional, carcasa exterioara din otel vopsit alb, rola acoperita cu poliester, actionare la pedala, protectie pentru maini, microprocesor, termostat de . Aici gasesti tablete, dar si panza in culori pentru calandru, ce vor intretine si infrumuseta produsul de netezire a hainelor pe termen lung! W si cu ventilator pentru aspirare Kw, boiler . Calandru profesional electric pentru calcat rufe plate - Calandru profesional pentru calcat rufe plate GMP E100.

Calandru Profesional electric MIELE HM 53–SH Germania. Calandru Profesional Marca MIELE Model - HM 53Dimensiuni exterioare . Masini Rotative de Calcat Profesionale din Gama I - Calandre Profesionale LAVAMAC. Masini de Spalat modele Produse Asemanatoare cu: calandru electric 2m - PRET incepand de la 34Lei. Vind diferite calandre industriale, Miele, Electrolux, Cordes, Stahl lungimi utile de calcat 1- 2cm, electrice sau gaz.


Sunt second han revizionate si in . Calandre cu placa incalzita tip M cu latimea de calcare de 10mm (25), 12mm (25), 15mm (sau 33), 17mm (33) si 20mm (33). Masina de curatat chimic cu rezervoare, 11-12kg, electric. Calandru pentru calcare rufe, linia econimica, incalzire electrica. Eficientizeaza munca angajatilor din hotel cu un calandru calcat electric.


Calcarea rufelor proaspat spalate a fost mereu o problema, mai ales in hoteluri, . O NOUA DIMENSIUNE IN CALITATE, RANDAMENT SI . Calandru pentru spalatorii mari, ideal pentru calcarea rufelor. Acest calandru poate fi instalat pe perete, astfel ocupa foarte putin spatiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare