joi, 23 august 2018

Unde se arunca molozul in constanta

CONSTANTA: In acest municipiu, pentru ridicarea deseurilor voluminoase sau a. Nu aruncati molozul pe strada si nici nu apelati la persoane . Ceea ce mulți par să nu știe sau ceea ce mulți ignoră este faptul că nu ai voie să arunci molozul pe unde apuci, nici măcar la pubelele de .

Potrivit legii, primăriile nu au obligaţia să colecteze molozul rezultat în. Cei care aruncă aiurea astfel de deşeuri riscă amenzi consistente. Societatea noastra realizeaza servicii de transport moloz pe raza judetului Constanta si Tulcea si oferim servicii de evacuare moloz direct in bena sau in saci.


Transport moloz Constanta cu bascula de tone.

Transport si debarasare moloz, inchiriere container moloz Constanta. Prin urmare, Poliția Locală Constanța a fost sesizată despre această. Trei cartiere din municipiul Constanta sunt pline cu molozul care provine de la diversele santiere de constructii. Tone de moloz se află de mai bine de o lună pe marginea şoselei.


Așa cum se vede și în fotografii, cineva a aruncat deșeuri de moloz de la construcții pe stabilopozii digului de nord din Portul Constanța, . Transport moloz Bucuresti sau in orice localitare, la cele mai mici preturi. La groapa de gunoi nu trasportam numai moloz, putem arunca si mobilier uzat, . Am saci cu moloz si vreau sa-i arunc intr-un loc. Citeste zilnic stirile din Constanta, Romania si de pe Mapamond.

Bineînţeles, putem găsi vinovaţi peste tot, putem arunca în primar cu pietre,. Constanta in care sacosa de gunoi se arunca de la etaj, . Transport moloz Constanta provenit din demoloari oricare ar fi vila, de la parter, etaj sau pod. Transport moloz Constanta de la amenajari sau de la locul unde . Poate ca daca ar avea unde sa-l arunce, nu l-ar mai arunca pe marginea strazii.


Molozul de care vorbesti tu poate fi dus la groapa de gunoi a orasului insa asta costa. Despre faza cu aruncatul molozului pe camp era o gluma, n-as face asa. Cu noi problema de aruncat molozul mobilierul vechi, tocaria . Oamenii din zonă spun că zilnic vin maşini care varsă moloz pe terenul. Transportam moloz in constanta, indiferent de cantitate, vrac sau in saci,.


V-ati renovat apartamentul si doriti sa scapati molozul si mobila veche ramasa ? Trei cartiere din Constanta sunt pline cu molozul care provine de la constructii. Conform actului normativ, si persoanele fizice care arunca molozul in ghenele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare