luni, 20 august 2018

Cetatuia cluj harta

Cetățuia (în maghiară Fellegvár) este o fortificație construită in perioada Habsburgică în vârful dealului cu același nume din Cluj-Napoca, în cartierul Gruia. Cetățuia este o fortificație habsburgică construită între anii 17– 173 după planurile arhitectului militar Giovanni M. Dealul Cetățuii din Cluj-Napoca este o locaţie extrem de îndrăgită, atât de turiştii aflaţi în periplu prin Cluj, cât şi de cuplurile tinere din oraş.

Dealul Cetatuia (Dealul Cetatuii) din cartierul Gruia din Cluj Napoca se afla la o inaltime de 4metri si ofera o panorama spectaculoasa orasului, fiind astfel . Dacă locuiți în Cluj Napoca sunteți norocoși din mai multe motive, dar unul dintre ele, drag nouă, este Cetățuia. Dacă sunteți turiști în Cluj Napoca, iară .

Printre acestea se numără şi harta Clujului, care redă zidurile de incintă medievale, nu prezintă însă cetăţuia. Distanţa Cetatuia-Cluj-Napoca în Km vă este reprezentată pe hartă. Distanţa rutieră dintre Cetatuia şi Cluj-Napoca, viteză, timp, consum şi costul mediu.


Cetatuia-Cluj-Napoca Cetatuia a fost prima cladire ridicata de habsburgi in Transilvania si a fost realizata de inginerul Giovanni Morando Visconti (1652-1717) . Legături spre harta obiectivelor turistice din Cluj-Napoca, hoteluri,. Cetățuia, Cluj-Napoca, Foto: Daniel Stoica Cetățuia, Cluj-Napoca, Foto: Szabó Tibor .

Temerarii care se incumenta sa urce lungul sir de trepte ce duc in varful dealului Cetatuii vor fi rasplatiti cu una din cele mai frumoase panorame ale Clujului, dar . Panoramic Cetățuie se află într-o zonă liniștită din Cluj-Napoca, pe Dealul Cetății, la cel mult minute de mers pe jos de centrul orașului, și are vedere. Casa are 1de mp, dispusi pe doua etaje si mai exact: etaj 1- camere, baie si bucatarie si etaj - camere si baie. Restaurant Pensiune Cetatuie, un loc cu o panorama deosebita deasupra Clujului. Restaurant Cluj Panoramic cu terasa cluj.


Cetatuia din cluj napoca, Obiective turistice Cluj, Pensiunea Bellagio Romania. Rezervari Cazare Hotel Pensiunea Panoramic Cetatuie Cluj-Napoca la PRETUL MINIM GARANTAT. Parcul Cetatuia, localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj pe harta rutiera a Romaniei vazuta din satelit.


Restaurant Panoramic Cetatuie, Cluj-Napoca: See unbiased reviews of Restaurant Panoramic Cetatuie, rated of on TripAdvisor and ranked #1of 362 . Informatii utile si poze Cetatuia Cluj Napoca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare