vineri, 3 august 2018

Case traditionale romanesti de vanzare

Casa munteneaca traditionala cu teren si livada bozioru jud buzau. Vand casa traditionala romaneasca. Casă (gospodărie) țărănească de vânzare.

CASA DE VANZARE-TRADITIONALA-ROMANEASCA -sat Pasarea, comuna Branesti-. Casa este situata in satul Pasarea, comuna Branesti, la km de centrul . Muzeul Astra din Sibiu, muzeu case traditionale romanesti, Foto Adrian. Apartamente, case si terenuri de vanzare sau inchiriere, in toata tara.

Casa din lut (tehnica cob) de vanzare. Casele de poveste de la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra, din. Nu s-au vândut case sau materiale rezultate din demontarea unor case, . Sa vedem ce parere au arhitectii romani….


Când vorbim de modele de case cu cerdac ne gândim, în special, la acele locuinţe tradiţionale româneşti construite din materiale naturale.

Arhitectul care s-a specializat pe o nişă inedită: face case tradiţionale româneşti la comandă. Autor: Ioana Matei Postat la aprilie 20202afişări 8 . Vanzare Casa camere Breb Breb , Maramures 200€ Data 23. Casa veche traditionala din lemn maramureseana casa veche din maramures.


Case românești traditionale la comandă. Proiecte de case tradiționale românești. Etichete: arhitectura romaneasca traditionala, bucatarie de vara, casa. Casa de pe Deal va propune o gama variata de preparate din fructe si legume dupa retete romanesti dar in egala masura si produse inedite precum dulceata de . Casa are camere, hol, bucatarie ,baie terasa deschisa cu o magazie si un depozit de lemne.


Vânzare Casa traditionala romaneasca Vicovu de sus. Vand casa la tara in sat Boian loc. Hodai, jud Cluj, la asfalt, cu utilittati, teren 20mp. Vand casa la tara, sat Boian, Hodai, jud. Cluj, situata la km de Turda, . Un loc unic în România: Inlăceni - satul labirint cu mai multe străzi decât case,.


Haideţi aici, că avem de toate, şi case şi terenuri de vânzare, iar dacă vreţi. Unicitatea locului, unde oamenii şi-au păstrat neştirbite tradiţiile, . Case de vânzare în Româneşti (Structură rezistenţă: Lemn). Casa imbina farmecul arhitecturii traditionale romanesti cu modernismul si confortul finisajelor si . Pravalia Mica va ofera delicatese si produse traditionale romanesti naturale de cea mai buna calitate, fara conservati si aditivi.


SCM ARTA LEMNULUI - decoratiuni artizanat ieftine, furnizori produse decorative lemn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare