marți, 7 august 2018

Pepco magazine bucuresti

Pepco in Bucuresti, printre cele mai bune magazine de Imbracaminte deschise azi, cu programul de lucru, adrese, telefon, indicatii despre orarul de weekend. Cele mai bune oferte din catalog Pepco in Bucuresti: descopera toate produsele in oferta, promotiile Pepco si ofertele speciale. Site-ul folosește fișiere cookie în conformitate cu Politica fișierelor cookie.

Condițiile de stocare sau de accesare a fișierelor . PEPCO este parte a Pepkor, un grup internațional de retail cu peste 3. PEPCO și-a început activitatea în . Retailerul a intrat pe piaţă în toamna anului trecut şi a deschis magazine atât în oraşele mari ale ţării precum Bucureşti sau Ploieşti, dar a mers .

Adrese şi ore de program ale magazinelor PEPCO. Magazinele pun mare accent si pe articolele de sezon si in catalog vei gasi. Vizualizaţi broşură Pepco curentă din , numai pe Ofertolino.


Abonaţi-vă acum pentru mai multe oferte de la Pepco în.

Pepco vrea să deschidă magazine în Bucureşti, Alba Iulia, Deva, Mediaş, Slobozia, Buzău, Brăila, Ploieşti, Câmpina, Târgu-Jiu, unde a început deja să facă . Unde se vor deschide primele magazine Pepco din România. București – 5mp (Pipera Plaza, lângă Lidl). Va fi cea de-a 11-a unitate Pepco din București. Pepco va deschide primul magazin din Roșiori de Vede, pe strada Rahovei, . Retailerul polonez, Pepco, a deschis primele unități din România în. Magazinul din București este situat în centrul comercial Auchan Drumul . PEPCO este parte a grupului Pepkor, un grup international de retail cu peste 30de magazine in Africa, Australia si Europa.


PEPCO si-a inceput activitatea in . Pepco, retailer-ul polonez de haine si produse de uz casnic care a deschis în primavara acestui an primele magazine din România, face . Pepco a deschis pe martie primele sale două magazine din România, în Bucureşti şi Ploieşti. Retailerul a închiriat spaţii în galeria comercială . Pepco - adresa, telefon, poze, pozitionare pe harta, vezi mai multe Pepco. Avem o viziune proprie despre cum trebuie să fie lanțul nostru de magazine și cum . Magazinul PEPCO cu numărul o mie în Europa a fost deschis la.


Hervis Sports deschide cel de-al şaselea magazin din Bucureşti în Parklake! Astfel, potrivit anunţurilor de recrutare publicate de companie, se vor deschide în curând magazine Pepco în Bucureşti, Alba Iulia, Deva, Media, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare