miercuri, 15 august 2018

Primaria constanta taxe si impozite

Site-ul oferă informaţii privind plata impozitelor şi taxelor locale pentru contribuabilii din orasul Constanţa. Profita acum de serviciile de plata electronica a impozitelor si taxelor locale, puse la dispozitie de Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta! Serviciul Public de Impozite si taxe din Constanta iti pune la dispozitie toate informatiile despre datele de contact agentii fiscale, birouri.

Locuitorii din Constanta pot afla acum unde vor merge taxele si impozitele platite anul trecut din proiectul de buget pentru anul 201 pe care Primaria . Primăria Municipiului Constanţa şi Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local au făcut public Proiectul de hotărâre . Anunțuri achiziții publice și finanțări nerambursabile. Primăria Municipiului Constanța anunță persoanele care doresc să consulte.

Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul . Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, Constanța. Proiectul de hotarare pentru impozitele si taxele locale pentru anul 20se afla in consultare publica, fiind afisat pe site-ul Primariei Constanta . Acum zile - Citeste zilnic stirile din Constanta, Romania si de pe Mapamond. Primăria Constanţa a stabilit cuantumul taxelor şi impozitelor locale pentru .

Impozite și Taxe (SPIT) Constanța, față de anul 201 în 201. Decebal Făgădău, a fost eliminată şi taxa de . In vederea stabilirii impozitelor si taxelor locale pentru anul fiscal 201 conform art. Vezi Taxele si Impozitele stabilite de Consiliul Local Cumpana pentru anul 20(arhiva.rar).


Vezi Taxele si Impozitele stabilite de Consiliul . Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa (SPIT) informează constănţenii că în urma analizării prevederilor Legii nr. Reprezentanţii Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa, împreună cu reprezentanţii Primăriei, au finalizat elaborarea proiectului de . Pentru orice serviciu de care aveţi nevoie, in Bucuresti si Ilfov, noi venim la sediul sau adresa. Declarare vehicul, la SPIT Constanta ( taxe si impozite ) . La Constanţa, taxa de habitat a fost stabilită . In urma reorganizarii Trezoreriei, incepand cu 1. Trezoreria Municipiului Constanta. Primăria şi Consiliul Agigea, reprezentate legal de doamnul primar, Cristian.


Planul Integrat de Dezvoltare al Polului National de Crestere Constanta (pagina.html).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare