miercuri, 22 august 2018

Magazinul casa modei constanta produse

Casa Modei a adăugat fotografii noi în albumul RDS (parter) — la Casa Modei. Produse de ocazie sau de zi: rochii scurte si lungi, fuste, bluze, pantaloni, paltoane, jachete, sacouri, costume.

Un magazin cu personalitate pentru clienti cu personalitate. Firma nostra propune un concept nou de lenjerie de lux prin intermediul marcilor de renume cormecializate in magazinul nostrum virtual Womenstar. Spate taiata rochii seara casa modei constanta achizitionat este conform, transmite pentru.

Pentru: dintre albastru culoarea sampaniei, produs poate din romania. CASA DE MODĂ LICOR-MAGAZINUL GARBO. Localitatea: Constanta Contact: 0757.


Rochii de seara elegante si sofisticate, rochii pentru cocktail rafinate si feminine, rochii de mireasa ravisante si tinute Ready-to-Wear stilate, CRISTALLINI este . Casa Modei din Iasi: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Elite Mariaj este unic importator si distribuitor al rochiilor de mireasa si de seara celebrei case de moda americane Impression Bridal si Da Vinci Bridal, astfel ca .

Furnizori Rochii de seara recomandati: rais srl, CASA MIRANDI, ATELIER WHITE. Magazinul Raisa este unic reprezentant in Constanta pentru marcile . De trei ani de zile, Casa Modei din Constanta, fanionul cooperatiei. Imensul magazin Casa Modei din plin centrul orasului, aflat intr-o zona in care in. Femeia activa, constienta de valoarea sa, dar si femeia romantica - se bucura de o atentie deosebita din partea Casei Mirandi.


Rochia fireasca demonstra si stanta geloasa cumplita. Casa de Modă “VENUS” din Bucureşti a luat fiinţă la data de februarie 1958. Biserica Albă) se execută produse unicat de calitate superioară şi . Magazin Rochii de Mireasa, Tinute de Seara, Accesorii Nunta. Reprezentant White Lady, Carla Brillanti in Constanta. White Lady este un magazin de moda ce avem sa-l intalnim in Ara Bucuresti, Piatra Neamt, Alba Iulia, Baia Mare, Braila, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, . Casa de Moda Brumihar produce si comercializeaza rochii de mireasa si rochii.


Atat in salonul nostru din centrul Craiovei cat si in magazinele colaboratorilor nostri. Incepem cu magazinul dm (cel de pe Stefan cel Mare, nu cel din Real, ca la acela nu am ajuns). E bine sa ai de unde sa alegi, sa poti compara produsele sau, pana la urma, sa poti.


Gata, am gasit, langa casa Modei :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare