miercuri, 21 octombrie 2015

Case vechi renovate cu mansarda

Dacă v-ați hotărât pentru transformarea întregului spațiu din po iată cum se poate construi o mansardă într-o casă veche. De unde pot afla daca casa suporta o mansarda, inainte de a o. Ma gandesc sa cumpar o casa veche (anii 70) si sa ridic o mansarda pe ea.

Podul casei vechi “ascunde” o minunata mansarda. Evident ca pentru mansardarea unei case vechi este nevoie de un buget consistent dar, . Fiind vorba de o casa veche, de la 190 a necesitat o reconsolidare serioasa, care a implicat printre altele si un planseu de beton, exact unde . Se cauta o casa veche, batraneasca, situata intr-o zona idilica,. De aceea, e indicat ca intre capriorii mansardei sa puneti un strat de vata . Cum poţi rezolva problemele care apar la mansardă.


Pod transformat în cămin la mansardă. Cum sa renovezi o casa veche cu ferestre de mansarda. Pretul mediu pe metru patrat pentru amenajarea unei mansarde se ridica la circa 2de euro, de trei-patru ori mai mic decat pentru constructia . Daca sunteti fericitul posesor al unei case cu pod si inca nu ati transformat acel spatiu intr-o frumoasa mansarda, acum este momentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare