miercuri, 21 octombrie 2015

Shopping city sibiu

Shopping City Sibiu foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Vei fi informat cu ultimele noutăți, reduceri de la brandurile tale preferate, precum și recomandări în materie de lifestyle, modă, . Shopping City Sibiu va intra în 20într-un proces amplu de modernizare și extindere.

Galeria comercială urmează să fie reconfigurată prin . Promenada Mall Sibiu - Shopping City Sibiu este primul şi singurul centru modern de retail din judeţul Sibiu şi cel mai mare parc de retail din . Localizat pe drumul national, la iesirea spre Bucuresti, Parcul Comercial Shopping City Sibiu constituie baza pietei de retail din Sibiu. Majoritatea marilor magazine din Sibiu și Șelimbăr au închis în zilele de Crăciun și Anul.

Program Shopping City Sibiu, Carrefour și Auchan:. Shopping City Sibiu (fost European Retail Park Sibiu) este un centru. Promenada Mall Sibiu face parte din Shopping City Sibiu și este primul mall din Sibiu. Centrul comercial aflat la intrarea în Sibiu și care a fost achiziționat de curând de către cei de la NEPI, va intra într-un amplu proces de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare