joi, 8 octombrie 2015

Patura dubla 200x240

Patura Cocolino dubla si pufoasa perfecta pentru sezonul rece 2x 2cm. Culori disponibile: grena, galben,verde,rosu,bleu,crem. Poti cumpara cate cupoane doresti.

Lenjerii de pat Produse Asemanatoare cu: PATURA PAT ,DUBLA ,2X 2CM ,CU DOUA FETE - PRET incepand de la 5Lei. PATURA PAT DUBLA DIMENSIUNE : 2X 2CM MATERIAL : POLYESTER Patura este dubla si are fete (modele) diferite. Vezi gama noastră variată de pături decorative într-o varietate de modele, dimensiuni și materiale. Alege pături pufoase pentru vremea rece sau pături lejere .

Cumpara Paturi si cuverturi de la eMAG. Patura fleece cu blanita dubla Heinner Home, 200x2cm, 1 poliester, Carouri Rosii. Cu o textura moale si fina Dimensiune: 2x 2cm Compozitie: poliester si microfibra Paturile pot fi folosite atat pentru a imbraca patul cat si pentru confortul . Patura dubla pentru pat este ideala pentru a aduce un plus de frumusete dormitorului dumneavoastra.


Patura pentru pat este calitate superioara, groasa si . Patura dubla de pat Cocolino cu doar RON in loc de 1RON! Apara-te de frig cu o patura calduroasa si pufoasa cu reducere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare