marți, 27 octombrie 2015

Hotel iulia venus

Hotel Iulia Resort stele (fost Hotel Florica) este amplasat in statiunea Venus, aproape de restaurantul Esplanada, la de metri de plaja. Hotel confortabil cu multiple imbunatatiri, amplasat ideal in centrul statiunii Venus,. Hotelul Iulia Resort este situat la de metri de plaja Esplanada din Venus şi oferă camere cu WiFi gratuit.

Hotel confortabil cu multiple imbunatatiri, amplasat ideal in centrul statiunii Venus, la doar minute de frumoasa Plaja Esplanada, vis a vis de numeroase terase . Situat la m distanta fata de plaja, intrzona linistita, cu o frumoasa curte interioara. Nu se accepta animale de companie. MASA: sistem bonuri valorice la mai .

Hotel Iulia Resort este situat în Stațiunea Venus, la o distanță de de metri de plaja, în apropierea . Impresii despre Iulia Resort fost Florica , Venus, Romania. Ne-am simtit foarte bine in hotelul Florica din Venus. Dotari: corpuri (primul are nivele si al doilea corp are nivele), 1camere duble, . Hotelul Iulia Resort este o unitate de cazare de stele compusa din corpuri, dintre care unul renovat. In total detine 1camere duble si garsoniere dotate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare