marți, 6 octombrie 2015

Vopsea de haine iberia

Dozare: flacon vopsea pentru 700g de textile uscate (200g in cazul articolelor din matase). Este deosebit de importanta folosirea intregului continut al . Dozare: flacon vopsea 700gr de textile uscate (200gr in cazul articolelor din matase).

Este deosebit de important folosirea intregului continut al substantei de . Nicicand vopsirea textilelor nu a fost mai simpla! Pachetul din plastic al vopselelor iDye se dizolva in apa, eliminand discomfortul produs de manipularea . Vopseaua pentru haine se foloseste usor si reprezinta o solutie salvatoare pentru momentele cand vrei sa transformi imbracamintea veche in .

Intamplator am gasit la dm vopsea textila pentru masina de spalat (initial planuiam sa o iau de pe eBay). Am folosit Simplicol Textil-Echtfarbe in . Dylon - Vopsea de haine pentru masina de spalat. Nu știu de voi, dar mie întotdeauna mi-a fost frică să mă apuc de vopsit haine acasă.


Nu de alta, dar sunt puțin cam neîndemânatică, . Draga Butterfly vopsea de textile se gaseste pe piata, in general in magazinele in care au articole pentru pictura si e relativ simplu de folosit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare