luni, 19 octombrie 2015

Covoras antiderapant scari exterior

Pot fi utilizate tot anul imprejur in interiorul sau exteriorul cladirilor unde este necesara siguranta si rezistenta la alunecare. Antiderapant pentru covor 60x1cm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Covoras scara Lugano maro 26xcm.


Sisteme antiderapante pentru scări: 1. Covor antialunecare preformat, din PVC, pentru trepte. Sistem antialunecare din aluminiu și inserții din perie (de PA) . Covorașe antiderapante pentru exterior. Potrivit si ca covoras anti-oboseala;; Utilizare temporala sau permanenta; . Covoras antiderapant pentru scari - Winkel SafetyMat. Se utilizeaza pentru treptele exterioare; Are o foarte buna rezistenta la alunecare in medii umede si . Echipa specializata in domeniul materialelor antiderapante. Daca doriti sa evitati accidentele pe scarile alunecoase din marmura, granit,.


Detalii tehnice Covorase scari antiderapante de exterior Decogum - diverse culori. Benzi antiderapante si pernite antialunecare la bucata sau metru liniar - cel mai bun pret. Benzile si pernitele antiderapante sunt recomandate pentru asigurarea zonelor cu pericol de alunecare gen rampe, scari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare