joi, 15 octombrie 2015

Cusca caine izolata

Magazin online pentru custi de caine construite din lemn, fiecare cusca de caine este izolata termica. Diferite modele si marimi si preturo.

Producem si vindem la cele mai bune preturi custi pentru caini, diferite modele si marimi, construite din lemn, lacuite sau vopsite, izolate termic. Cele mai cumpărateCusti din lemn izolate termic - Produse lemnproduse-lemn. CASUTA DIN LEMN PENTRU PISICA, IZOLATA TERMIC. O cușcă de câine potrivită îi va oferi patrupedului tău un adăpost sigur în afara casei, .

Animale de companie Servicii - Accesorii. Cuștile de câine, pe care le producem, sunt împărțite in doua modele : Modelul A, caracterizat printr-un acoperiș în doua ape. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CUSTI PENTRU CAINI. Preturi pentru CUSTI PENTRU CAINI de la 8lei. Cusca dubla pentru catei construita din lemn, izolata cu polistiren, montata instalatie de incalzire cu.


Cusca Caine Termo Izolata cu Poliester. Cusca de caine din lemn izolata termic si instalatie. Cușcă izolată termic, acoperiș rabatabil și terasă acoperită.


Fotografia postată de Custi Caini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare