luni, 12 octombrie 2015

Curatatorie mobila perne constanta

Un nou concept inedit de curatatorie mobila de perne din pene si puf a aparut. Curăţarea ECO a pernelor se poate face în Constanţa, Tulcea, . Curatatorie Ecologica de Perne Constanta Nani-Nani.

Nani-Nani Constanța, vă oferă soluții profesionale de. Diverse : Curatatoria de perne din pene sau puf ,va asteapta de Luni pana Vineri intre orele la 1 sambata 10-la CASA DE CULTURA, pentru a va curata . Preturi Curatatorie de perne Iasi,o curatare ecologica pentru pernele din pene si puf, tarife perne si lenjerie. Perne pt Mobilier Terase și Saltele pentru Sezlonguri!

Curatatorie de perne constanta Casa de Cultura. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Pentru a avea un somn sănătos este nevoie de un mediu curat.


Pernele din pene şi puf joacă un rol. Forte Clean va ofera servicii de curatatorie haine in Constanta. Oferim servicii de colectare si livrare la domiciliu.


Metoda noua de curatare ecologica, uscata a pernelor din pene si puf.

TRANSPARENTA Procesul de reconditionare a unei perne se va face sub privirile atente ale clientului. Eforie Su Constanta Acum luni RON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare