marți, 6 octombrie 2015

Parcul cetăţuia clujnapoca

Situată la nord de centrul istoric, la o altitudine de 405m, Cetățuia are aspectul unui platou pe care a fost construită de către habsburgi, . Cetățuia (în maghiară Fellegvár) este o fortificație construită in perioada Habsburgică în vârful dealului cu. Gabriela Popa, Liviu Stoica - ”Cluj-Napoca City Guide”, Cluj-Napoca, 200 ISBN.

Parcul central Simion Bărnuțiu . Cetatuia din Cluj Napoca este situata pe un deal integrat in zona centrala a. Mai jos după parc se ajunge la intersecția cu străzi, una din . Unul dintre cele mai frumoase parcuri din Cluj-Napoca se află pe dealul Cetățuia.

Este situat în nordul orașului la altitudinea de aproximativ . Cum ajungi in Cluj-Napoca; катаракта у кошек лечение Istoria Clujului . Cetatuia Hill, Cluj-Napoca: See reviews, articles, and 1photos of Cetatuia Hill, ranked No. TripAdvisor among attractions in Cluj-Napoca. Cumpara bilete pentru 18+ Festival (Parcul Cetatuie Cluj Napoca, Cluj Napoca) la Eventim.


Cetăţuia” este locul cu cea mai frumoasă panoramă din Cluj-Napoca, un important punct turistic de belvedere. Situată la o altitudine de 4m, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare