vineri, 9 octombrie 2015

Distilator uleiuri esentiale pret

Pretul include TVA , Comanzi de cel putin 3RON si ai Transport Gratuit ! Distilator uleiuri esentiale Distilarea este o metoda simpla si economica de extragere a uleiurilor. Marii procesatori oferă un preț de lei pentru kilogramul de .

Construiti un mic aparat pentru distilat sau cumparati unul special pentru crearea uleiurilor esentiale. Sa stiti ca pretul unui astfel de aparat nu . Servicii de distilare uleiuri esentiale. Folositi sectiunea Contactati-ne pentru a obtine o cotatie de pret pentru distilarea productiei dumneavoastra.

Pretul afisat este pentru o instalatie cu capacitatea blazului de 2litri. Uleiurile esentiale Young Living 1 pt mamici cu copii si nu numai! Pretul de vanzare al unei unitati de distilare uleiuri esentiale poate diferi in functie de capacitate insa porneste de la 250euro fara TVA. Am gasit o firma producatoare de distilatoare penru lavanda si alte plante pentru uleiuri aromatice. Cel mai mic distilator costa 1056$.


Pretul de vanzare al unei unitati de distilare uleiuri esentiale poate diferi in functie de capacitate insa porneste de la 375euro fara TVA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare