joi, 22 octombrie 2015

Kézi gőztisztító obi

Takarítógépek vásárlása és rendelése az OBI-nál. A terjedelmes kínálat részét képezik például a porszívók, gőztisztító gépek, seprőgépek, felülettisztítók . Olcsó eladó új és használt obi gőztisztító.

Karcher SC 10gőztisztító A hordozható SC 10gőztisztító ragyogó. Karcher SC Floor Kit Gőztisztító, 1200W, 0. Válogasson fantasztikus árú Háztartási kisgép ajánlatainkból! Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos .

A kompakt 2-az-1-ben SC Premium gőzisztító 1-ban vegyszermentesen tisztít. A háztartásban előforduló kemény felületeken, szerelvényeken,csempéken, . Az SC készülékkel kezdheti meg az ismerkedést a gőztisztítással. Az egyszerűen és intuitívan kezelhető, kezdő SC gőztisztító kétfokozatú gőzszabályozást k. A kompakt SC kézi gőzisztító teljesen vegyszermentesen tisztít és gyakorlatilag az egész háztartásban használható. Minden kemény felület tisztításána.


Szerintem igen, mert a gőztisztító maga is nedvességet csinál. Utolsó vagyok: az OBI-ban, pár évvel ezelőtt, de mostanában is láttam. Gőzpingvin (kézi gőztisztító) kitisztítja az elszineződött, koszos fugát?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare