marți, 6 octombrie 2015

Kaufland program

La Kaufland totul este fresh și bun. Kaufland vor avea program scurt: ora deschiderii va varia în funcție de magazin în intervalul . Romania libera - stiri iesite din tipar - actualitate, investigatii, politica, cultura, diaspora, video.

Program Kaufland: Revelion - ianuarie 2017. Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, supermarketurile Kaufland vor funcţiona după un program special. Până în decembrie, magazinele vor . Informatii despre magazine Kaufland in Bucuresti.

Program, telefon, harta si promotii pentru a gasi magazinele Kaufland in Bucuresti. Informatii despre magazine Kaufland in Constanta. Program, telefon, harta si promotii pentru a gasi magazinele Kaufland in Constanta.


PROGRAM KAUFLAND de CRĂCIUN și ANUL NOU. Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland vor avea un program de funcționare special, astfel: Sâmbătă, 24. Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland şi Lidl vor avea un program de funcţionare special. Cele mai multe supermarketuri vor fi închise în zilkele de decembrie și ianuarie, și vor avea program scurt în ajunul de Crăciun și ultima .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare