joi, 22 octombrie 2015

Rochii de mireasa pitesti str crinului

LADY M FASHION atelier de creatie rochii de mireasa si accesorii. Start Mariaj iti pune la dispozitie o lista completa a saloanelor cu rochii de mireasa din Arges. Rochii de mireasa pe langa Catena Crinului - Pitesti in Pitesti: MissFashion, Casa de Moda Estelle, Casa.

Domeniu de activitate: Rochii de mireasă. Lady M au niste rochii de mireasa superbe. Broderia este atat de finuta si cusatura este de calitate,adica nu vedeti santuri cum a patit o prietena de a mea cu . Daca esti din Pitesti sau din imprejurimi si cauti o rochie de mireasa frumoasa dar in.

Magazin cu rochii de mireasa si ocazie in Pitesti. Cauti rochie de mireasa, de gala, costum de mire? La noi gasesti lista de saloane, designeri sau inchirieri rochii. Adresa: strada Crinului, numarul 5. Rochiile de mireasa White Wedding au un aer cald si.


Rochii de mireasa extravagante, destinate unor mirese nonconformiste si elegante. This place is listed in the specialty store category of the geodruid . Dantes Fashion, Rochii de mireasa - Pitesti. Servicii: Servicii ajustare, Costume mire, Alte accesorii, Croitorie, Rochii mireasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare