joi, 29 octombrie 2015

Sca societate comandita pe actiuni

SCA se constituie prin contract de societate şi statut. Societatea in comandita pe actiuni este o societate de capitaluri cu raspundere mixta formata din asociati comanditati, care administreaza societatea, . Societatea cu răspundere limitată (SRL).

Accesați CONTROLUL SOCIETATII - -asociatii comanditati care sunt administratori nu pot lua parte. Societatea in comandită pe acţiuni se constituie prin contract de societate şi statut. Contractul de societate şi statutul pot fi încheiate sub forma unui înscris unic, . Capitalul social al unei SA (Societate pe Actiuni) si al unei SCA (Societate in Comandita pe Actiuni) Incepand cu octombrie 200 Legea Societatilor .

Societate in comandita pe actiuni (SCA). Societate in comandita pe actiuni (SCA) – Partnership Limited by Shares Company (SCA). Articolul 1- Administrarea SCA.


In societatea in comandita pe actiuni, administratorii vor putea fi revocati de adunarea generala a actionarilor, printr-o . Societate in Comandita pe Actiuni (S.C.A.). Actionarii unei societati in comandita pe actiuni (S.C.A.). Societatea cuprinde un numar de cel putin asociati .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare