vineri, 16 octombrie 2015

Gőztisztító használati útmutató

Használati utasításaink gyakran több nyelven is elérhetőek. A használati utasításokra esetenként olyan szinonimákkal hivatkozunk, mint a használati útmutató . Praktikusan használható bárhol: a Kärcher gőztisztítói környezetbarát módon, tisztítószer hozzáadása nélkül, és sok.

A H2O gőztisztító gép mindenféle felülettel csodát tesz – csak használja a megfelelő tartozékot. A praktikus tartozék mindenféle feladatot . Az Ön biztonsága érdekében, kérjük, hogy a használat előtt alaposan olvassa el a használati . Felhasználói Útmutatók részére Gőztisztító KARCHER, Használati.

Gőztisztító KARCHER, online kézikönyv, használati útmutató, gyors üzembe . Ezenfelül nagynyomású készüléket, gőztisztító berendezést se al-. A Vapori Floors padló gőztisztító azonnal és minden nap higiénikussá. A használati útmutatóban található jelzések a következők:. AZ ÚTMUTATÓBAN HASZNÁLATOS SZIMBÓLUMOK. Az útmutatóban lévő információk szimbólumokkal vannak.


A használat közben a gőztisztítót 45°-nál nagyobb szögben megdönteni tilos. A gőztisztító funkciói: tisztítás - magasnyomású, forró gőzt bocsát ki, amellyel .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare