marți, 27 octombrie 2015

Cos supermarket

Esti in cautare de cos supermarket sau cos market ieftin si rezistent? Noi comercializam o gama variata de produse, intra acum pe site-ul nostru! Va oferim preturi mici si promotii pentru orice model de carucior supermarket si cos supermarket achizitionat.

Linia Maxigel de carucioare supermarket si cosuri . Importator si producator de carucioare supermarket si roti carucioare, cosuri de mana si. Dimensiuni:445x280x250mm Volum:23L Greutate cos gol:7Kg. Cumpara cele mai noi modele de supermarket-urii pentru copii.

Cos cu fructe si legume de jucarie. Cos supermarket cu accesorii Androni Giocatolli. Cosuri cumparaturi din Echipamente Supermarketuri de la producatori, distribuitori, importatori. Cos supermarket 20l de la Retail Management Solutions Srl . Cosul de cumparaturi este dotat cu spatiu amplu pentru depozitarea jucariilor sau a altor obiecte de dimensiuni mici.


Cos de mana pentru cumparaturi capacitate litri, material plastic, culoare rosie. Cu un design modern confera solutia practica pentru orice tip de magazin. Cosurile sunt ergonomice si usor de manevrat, rotile invelite cu cauciuc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare