marți, 6 octombrie 2015

Polaris arad angajari

Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la SC POLARIS M HOLDING SRL. De-a lungul anilor, compania Polaris a reusit sa-si extinda activitatea in alte orase: Ara Targu Jiu, Eforie, Navodari, Mangalia, Alba Iulia,Bumbesti Jiu, . Primaria Municipiului Arad in parteneriat cu Polaris M Holding anunta inceperea actiunii de dezinsectie pe raza municipiului Arad.

Acasa Angajari POLARIS M HOLDING angajeaza in conditii avantajoase:. Locuri de munca la SC Polaris M Holding SRL. Polaris M Holding SRL recruteaza pe eJobs.


Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs.

Cel mai mare portal de joburi din Romania. Locuri de munca polaris m holding in Arad! Findjob este singurul site care contine aproape toate locurile de munca . Locuri de muncă în Arad în administrație (autorități și instituții publice). Job-uri de director, consilier, inspector, auditor, referent.


Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . SC Polaris precizează că majorarea preţului final a fost impusă de ASA Servicii Ecologice SA prin creşterea preţului depozitării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare