vineri, 12 ianuarie 2018

Bonami romania

Bonami Home din Cehia se lansează și în România, un nou magazin online cu decorațiuni pentru casă, competitor magazin online vivre. Bonami, magazin online de mobilă şi homedeco, cu sediul în Cehia, își extinde operațiunile și pe piaţa din România, cu peste 120. Bonami vinde online decoratiuni interioare, mobila, covoare, textile si accesorii de bucatarie.

Si a ales sa vina in Romania deoarece piata . Desi este o companie relativ tanara, fiind fondata in 201 Bonami a reusit sa creasca foarte rapid si s-a extins in cea de-a 4-a tara, Romania, dupa ce a luat . Un nou magazin online de mobilă și decorațiuni a intrat pe piața din România. El se numește Bonami și își are originile în Cehia.

Bonami a ales România, deoarece aici e-commerce-ul este în continuă creştere, în special pe segmentul de homedeco, cu o piaţă care va . Magazinul online de mobilă și decorațiuni Bonami din Cehia își extinde operațiunile și pe piața din România, având peste 120. Bonami, magazin online de mobilă şi homedeco, cu sediul în Cehia, și-a extins operațiunile și pe piaţa din România (bonami.ro).

Deschis” in septembrie pentru Romania , magazinul online Bonami, de mobilă şi homedeco din Cehia, a avut azi o inaugurare oficiala, . Bonami, brandul de mobilă şi decoraţiuni online cu sediul în Cehia, prezent pe piaţa din România de patru săptămâni, estimează pentru acest . Retailerul ceh de mobilă Bonami intră pe piaţa locală şi ţinteşte afaceri. Medic din România: „Sunt în asentimentul domnului Şerban Nicolae. Bonami susține inițiativa “zile de Crăciun” pornită de Dumbrava Copiilor. Bonami a ales să intre pe piaţa din România, deoarece piaţa locală de . Persoane din conducere: ROMANIA NA -. Bonami inspires with great design. Our mission is to discover new home design products and feature them in time limited campaigns.


Astfel, Bonami vine în perioada aceasta în întâmpinarea nevoilor. Manuela Lică-Ionescu, country manager Bonami România. O data cu apropierea sarbatorilor de iarna Bonami vine in.


Manuela Lica-Ionescu, country manager Bonami Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare