luni, 29 ianuarie 2018

Expo mobila romexpo

Noutatea pe care MOBILA EXPO o aduce pe piata targurilor de profil din Romania este faptul ca vizitatorii vor putea achizitiona cu usurinta . MOBILA EXPOTarg de mobilaMarasti Blv nr. Eveniment organizat de : Romexpo . Expoziţie internaţională pentru tehnologii şi echipamente de protecţia mediului. Romexpo organizeaza in perioada – septembrie 20cea de-a XXVI-a editie a BIFE-SIM, Targ international de mobila, echipamente si accesorii.


A început târgul de mobilă de la Romexpo. Vedeţi aici cum arată dormitoare de 3.

Romexpo, - martie: ZETAM Furniture Manufacturing, producator de mobila din lemn masiv, participa la Mobila Expo 2017! Acum când mulți se gândesc la amenajarea casei e bine să știe de târgul Mobila Expo de la Romexpo București care s-a deschis de ieri 7 . La Târgul de Mobilă de la Bucureşti (BIFE), desfăşurat la Romexpo,.

Vara debuteaza la Romexpo cu un targ unde se gasesc de toate pentru toti. Este vorba despre TIBCO - Targul International de bunuri de larg consum, care este . Expozitie internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii. Targ international de mobila, echipamente si accesorii. Pe martie la ROMEXPO se deschide prima ediţie a MOBILĂ EXPO – un târg de mobilă dedicat exclusiv vânzărilor şi comenzilor direct la . Producatorii romani de mobila sunt asteptati sa-si expuna si sa-si vand produsele in cadrul celei de-a 2-a editii a MOBILA EXPO, care va avea . AMBIENT EXPO, Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, va avea loc in perioada 07-aprilie 20in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.


BIFE-SIM, Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Vara debuteaza la ROMEXPO cu evenimentul care reuneste companii producatoare si importatoare de produse de larg consum, TIBCO . Targuri Romexpo 201 lista targuri Romexpo 201 program targuri Romexpo 201 harta ROMEXPO, targuri. Lumea fabuloasă a mobilierului de calitate s-a deschis romanilor în această toamnă, la Romexpo. Timp de zile, BIFE-SIM 20va spune .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare