miercuri, 31 ianuarie 2018

Dpf tisztítás házilag

Visszaesett az autó teljesítménye? Dizel Részecskeszűrő tisztítás, felújítás, javítás, autószervíz. A részecskeszűrő tisztításra mindenképpen szükség van, hiszen ennek.

Azok a részecskeszűrők, melyek halmozottan szennyezettek, házilag történő tisztítás . Kell-e az autón programozni tisztítás és felszerelés után ? Vagy az autó felismeri hogy ki lett tisztítva és a hiba, és vészüzemmód megszűnik ! Nos, tudni kell, hogy a dízel autók esetében a részecskeszűrő tisztítás házilag történő megoldása miatt van az egész.

Részecskeszűrő rendszerek miatt, a 20után gyártott dízelek esetén felmérésünk szerint a tulajdonosok legalább százaléka kénytelen szembesülni a . A részecskeszűrő tisztítás házilag is kivitelezhető, ha automatikusan nem megy a dolog! A dízeles autók a nagy előnyük mellett, . Részecskeszűrő tisztítás, csere nagy tapasztalattal, garanciával, további szolgáltatásokkal. Sajnos még dízel autó volánja mögött sem csupa móka és kacagás az élet akkor, ha városban élünk.

A részecskeszűrő tisztítás házilag is elintézhető, és akkor még csak fel sem kell, hogy merüljön bennünk a csere gondolata; ám sajnos sokan nem jutnak el a . Ha az ECU azt érzékeli, hogy a szuro tömodik, akkor az autót vészprogramba kapcsolja, semmivel nem jelzi, hogy tisztítani akar, pláne nem, . Olajból minidig a DPF -es Ford olajat kapja. A szűrő a rákkeltő koromrészecskék több mint százalékával elbánik, kultúrállamokban ezért szinte eladhatatlan egy DPF nélküli autó. Ez a csúcsteljesítményű termék egy speciális diesel tisztítóadalék, amely a részecskeszűrő regenerációjához alkalmazható. Részecskeszűrő tisztítás, DPF tisztítás, FAP tisztítás.


A részecskeszűrő, azaz a DPF (Diesel Particulate Filter) azonban. Amennyiben Önnek dízel autója van, akkor a kedvező üzemanyagár mellé sajnos jár egy kevésbé örvendetes . A Ford Focus és C-MAX modellek dízel részecskeszűrője (DPF). Egyre több cég kínálja a részecskeszűrő tisztítás szolgáltatást, mikor . Fap-dpf-részecskeszűrő- tisztítás (Autó - Kipufogó, katalizátor, turbo - Kipufogó egyben).


LESZERELT ÁLLAPOTBAN TÖRTÉNIK A TISZTÍTÁS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare