marți, 23 ianuarie 2018

Karcher curtea de arges contact

Nemţii de la Kärcher dau drumul producţiei din Argeş cu 1de salariaţi şi. România, de la Curtea de Argeş unde. Written by Arges Expres on December 2015.

Curtea de Argeş, codaşa Olimpiadei de Biologie! La Curtea de Argeş, toată lumea vorbeşte despre noua fabrică Kärcher, cea care ar urma să ofere 2de noi locuri de muncă. Compania germană Karcher va construi o fabrică de echipamente debcurăţenie la Curtean de Argeş, cu o suprafaţă de 22. Compania Karcher va începe construcţia unei fabrici la Curtea de Argeş, extinzându-şi astfel capacitatea de producţie în Europa, .

The social location, the administration and production establishment is at the address: 1153Curtea de Arges, Albesti str. Perioada de foc pentru Electroargeş SA, una dintre cele mai importante societăţi din Curtea de Argeş şi una dintre performerele Bursei. CER Cleaning Equipment is member of the German Group KÄRCHER which is the. Albesti A, Curtea de Arges ARGEŞ.


FREZOR CNC - ani, M, Curtea de Arges. Ultimul job: FREZOR CNC-dmu monoblock deckel maho - KARCHER-S. Fabrica de electrocasnice din Curtea de Argeş a grupului german Kärcher va primi ajutor de stat de milioane de lei. Producătorul de echipamente de curăţenie Kärcher va începe anul acesta să construiască o fabrică la Curtea de Argeş, extinzându-şi astfel . La noua unitate Kärcher din Curtea de Argeş, aflată la 1de kilometri nord-vest de Bucureşti, vor lucra peste 2de angajaţi, în special în .

La noua unitate Karcher din Curtea de Argeş vor lucra peste 2de. Dacă ți-a plăcut acest articol, introdu mai jos adresa ta de e-mail pentru . Oetker Curtea de Argeş, Kärcher va deveni, astfel, o nouă investiţie străină de pe tronsonul viitoarei autostrăzi . Germanii de la Kaercher vor investi de milioane de euro într-o fabrică nouă de aspiratoare la Curtea de Argeş. Karcher construieste o noua fabrica, la Curtea de Arges, extinzandu-si capacitatea de productie in Europa.


Noua unitate va fi dechisa undeva . Compania germana Karcher va construi o fabrica de echipamente de curatenie la Curtea de Arges, cu o suprafata de 22.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare