vineri, 19 ianuarie 2018

Cosuri metalice pentru magazine

Cos metal cromat, pentru discount-uri, la diverse dimensiuni. Raft metalic cu polite drepte A 112. Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie.

C Lucky Store Concept SRL comercializeaza cosuri cumparaturi pentru diverse magazine sau farmacii eventual si duty free shops precum si cosuri metalice . Standuri si cosuri expunere produse. Home Rafturi metalice pt magazine si depozite , rafturi metalice , și cutii , cosuri sau carucioare metalice si lazi depozitare din tabla sau plastic.

Avem pe stoc cosuri metalice suprapuse , ideale pentru rafturi de legume – fructe , rafturi de produse textile , rafturi de jucarii , etc. Depozitul de rafturi metalice de magazin si mobilier comercial ROMTREND. Avem pe stoc cosuri metalice suprapuse , ideale pentru rafturi de legume – fructe , rafturi de. Avem pe stoc stendere de mijloc pentru magazine de haine.


Cos pliabil cumparaturi metalic roti ajutatoare de la Swisslite International Srl. Cos plastic pentru farmacie, magazine cu spatiu de manevra redus, dutty free, . Cosuri cumparaturi pentru diverse magazine, farmacii, duty free shops. Cosuri metalice cromate sau zincate. Oferim diverse variante de volum-litraj la cererea .

IKEA - ALGOT, Coş metalic, 38x60xcm, , Potrivit cu cadrele ambelor soluţii de depozitare din. Disponibilitatea produselor în magazin poate suferi modificări. Vand cosuri metalice suprapuse pentru magazine. Au lungime de 25-33m si inaltime de 8m. Nu rata: cumpara Cos metalic cumparaturi in magazin 40x30cm la pretul de 11Lei doar pe KreativShop.


Cos extractibil pentru corp de 4mm, H1mm . Doar aici vei gasi cele mai bune rafturi pentru magazine alimentare, depozitare sau modulare la preturi fara concurenta! Rafturile metalice de perete reprezinta unul dintre segmentele pricipale de rafturi. Cos de gunoi metalic, fabricat din material rezistent, ideal pentru depozitarea deseurilor de hartie de la locul de munca si nu numai.


Cumpara Cosuri de gunoi de la eMAG la preturi avantajoase. Cos de Gunoi Curver cu Capac Batant, 10l, Gri. Cos metalic, Meliconi, Cat Dog L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare