marți, 23 ianuarie 2018

Vand desciorchinator

Vand cilindru pentru desciorchinator struguri. Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Zdrobitor struguri electric cu desciorchinator GRIFO.

Teasc Presa de Struguri Manuala-Zdrobitor-Desciorchinator-Razatoare ! NUQ4rz Zdrobitor Desciorchinator Struguri ZDROBITOR DESCIORCHINATOR ENO 3. Pret Zdrobitor Desciorchinator, LGCSRZdrobitoare de struguri ieftine de. Desciorchinator din inox, LGCSRZdrobitoare de struguri ieftine de vanzare .

Descoperiti produse din sectiunea Desciorchinatoare Strugur de la Galo Oprea Srl:. Compara preturile la Zdrobitor Desciorchinator, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Zdrobitor - Desciorchinator De Struguri EnoInox.


Vand Struguri de vin si must gata presat Cabernet Sauvignon Riesling, Vand Struguri de vin si must gata desciorchinat Cabernet Feteasca, Vand struguri, VAND . Zdrobitoare si desciorchinatoare manuale sau electrice, pentru obtinerea unui vin de inalta calitate. O gama larga de desciorchinatoare puteti cumpara din magazinele Fermier. Toate aceste utilaje se gasesc de vanzare in magazinele Fermier unde o echipa . Vand zdrobitor desciorchinator struguri actionat de cardanul de la tractor dar se poate pune si motor electric,are deja suportul facut,este de marime mare.


Inapoi la: ZDROBITOARE - DESCIORCHINATOARE.

Desciorchinator din inox TOP de capacitate medie. Pret de vanzare: Pune o intrebare despre acest . Vand struguri de masa , struguri pentru vin, struguri Merlot, Vand struguri merlot,. Vand struguri vin ecologici Vrancea, ,vand desciorchinator struguri. Se ofera factura si garantie ani de zile! Toate produsele oferite spre vanzare sunt ORIGINALE, NOI si vin in ambalajul lor original.


Zdrobitor struguri cu desciorchinator, Diverse utilaje, Tractoare, utilaje, Galati, Vand zdrobitor de struguri cu desciorchinator, perfect functionant. Vand zdrobitor desciorchinator pentru struguri. Zdrobeste si separa boabele de ciorchini.


Este manual dar se poate pune la el si motor electric. Vand desciorchinator struguri cu motor de fabrica in stare buna de functionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare