luni, 15 ianuarie 2018

Decoratiuni din hartie de ziar

Ai o colectie de ziare si nu stii ce sa faci cu ea? Urmareste cateva idei creative in articolul de astazi si transforma-le in cosulete de hartie. Decoratiuni interioare; and Obiecte decorative.

Priviti si voi cum poate fi modelata hartia de ziar. Nu ne-am fi inchipuit vreodata ca pot . Chiar daca in ultimul timp citim presa mai mult pe Internet, iar ziarele si revistele din hartie, printate, devin din ce in ce mai rare, fiind citite . Decoratiuni handmade din hartie colorata sau ziare si reviste vechi.

Lucrurile cele mai simple par uneori . Ziarele vechi care sunt aruncate pe vreun raft prin casa nu par a mai fi folositoare odata ce le-am citit dar hartia de ziar se poate dovedi a fi un . Craciun,Craciun,impodobirea bradului,impodobirea bradului de Craciun,decoratiuni handmade pentru bradul de . Cosulet impletit din hartie de ziar, decorat cu tehnica servetelului. Acum zile - Mestesuguri impletite, cele mai frumose impletituri din hartie, solutii. Materiale folosite: hârtie (revistă), un borcan din sticlă, lipici. Rolele de hartie igienica sunt acele obiecte pe care le folosim in fiecare zi.


In loc sa le arunci, le poti refolosi pentru a crea decoratiuni creative . Hartia este un material ieftin, usor de folosit si la indemana oricui.

Cu ajutorul hartiei poti realiza decoratiuni . Tapet din ziare, suporturi pentru instrumente de scris din ziare, ghirlande din hârtie de ziar, abajur din ziar…cine s-ar fi gândit că pot fi atât . Nu arunca ziarele şi revistele după ce le-ai citit! Poţi să le dai o întrebuinţare mult mai… „casnică“. Hârtia poate fi refolosită ca să presari prin . Cu o foarfeca sau un cutter se taie de-a lungul pliantului desfacut fasii de hartie de aproximativ 7-cm . Magazinele și târgurile de iarnă sunt pline de decorațiuni pentru. Reni făcuți din suluri de hârtie igienică.


Găsește și salvează idei despre Flori din hârtie pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii lumi. Coroniță decorativă din hârtie vintage. Cosulete decorative din hartie reciclata (Handmade).


Mobila - Decoratiuni Decoratiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare