luni, 22 ianuarie 2018

Tenderwet 24 active

Pansamentul se alege in functie de adancimea plagii astfel: pentru plagi superficiale cel mai potrivit pansament este TenderWet sau TenderWet active . Pansament interactiv activat cu soluţie Ringer TENDER WET active, diam. Pansament HydroClean noua versiune a pansamentului TENDER WET 24 .

TenderWet este un pansament superabsorbant pentru curatarea plagii, din poliacrilat. Prin mecanismul sau de actiune, TenderWet inmoaie si . Tenderwet_24_active TenderWet active este un pansament hidroactiv a carui componenta centrala este alcatuita dintr-un polimer superabsorbant (SAP) . Cel mai mic pret pentru Pansament interactiv activat cu solutie Ringer TENDER WET active la numai 159.

Produse la promotie in categoria . Pansament superabsorbant, activat cu solutie Ringer. TenderWet active inmoaie si indeparteaza necroza si fibrina, reduce numarul de germeni din plaga si . Pansamnetul Tender Wet si-a schimbat denumirea in HydroClean, produsul ramane insa neschimbat. Pansament preactivat cu solutie Ringer, gata de utilizare, . TenderWet este un pansament superabsorbant din poliacrilat.


Prin mecanismul sau de actiune TenderWet inmoaie si indeparteaza tesutul necrotic si . TenderWet active este un pansament hidroactiv a carui componenta centrala este alcatuita dintr-un polimer superabsorbant (SAP) activat cu solutie Ringer.

Pansament superabsorbant din poliacrilat, activat cu solutie Ringer. Poate fi aplicat imediat dupa desigilare. TenderWet active inmoaie si indeparteaza . TenderWet active este un pansament din poliacrilat activat cu solutie Ringer ce poate fi aplicat imediat dupa desigilare. TenderWet active: A ready to use absorbent wound dressing which has been preactivated with Ringers solution, TenderWet active provides a moist . Pansamente interactive, moderne pentru tratamentul umed al plagilor cronice: ulcere crurale, decubit arsuri etc.


Nu adera la plaga, sunt activate cu soluție . TenderWet active este varianta deja activata cu solutie Ringer, fiind gata de utilizare. TenderWet si TenderWet active se schimba la de ore, asa cum .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare