miercuri, 10 ianuarie 2018

Casa taraneasca descriere

Casa taraneasca este un loc ce aminteste de copilarie si de traditiile romanesti autentice, valoroase, care sunt pastrate de generatii intregi. Uite aici o descriere: In primul rand se remarca pozitia izolata pe care o are, de obicei, casa, pozitia fata de celelalte contructii anexe din . O casa taraneasca este micuta fara prea multe camere cu o tualeta exterioara cu acoperir dintr-un marerial ca cimentul numai ca din lut si niste .

Pentru ţăranul român, casa nu avea doar o valoare materială şi utilitară, el se simţea profund legat de . In afara de paturile cu tablii, de origine oraseneasca, introduse in casa taraneasca la sfarsitul secolului al XIX-lea, in locuintele vechi apar mai . Este o foarte simpla, dar excelent de functionala structura, cu tot ce trebuie unei familii de tarani: o bucatarie, plasata in sectorul din stanga al casei, si un . Cu cât surplusul de produse rămas de la gospodăria țărănească este mai mare cu.

Gospodăria cuprinde: casa alcătuită din tindă, două camere de locuit și . Interiorul casei taranesti din România, dezvoltat pe fondul unei indelungate traditii de ordin functional si estetic, reprezinta o unitate .

MIHAILESCU -CASA TARANEASCA - Descriere. Data anuntului: Februarie 2012:23:35. Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în . Pentru ţăranul român, casa nu avea doar o valoare materială şi utilitară, el se. Horia Bernea, fondator al Muzeului Ţăranului . Vezi prezentarea si oferta de cazare pentru Casa taraneasca Zsuzsanna. Situata in Deal la Praid (Harghita - Harghita Covasna, Sovata - Praid), ofera Numai . Casa de oaspeti, Cabana si Casa taraneasca Irénke - Descriere.


Casa Taraneasca cu teren 24mp deschidere drum principal. Casă (gospodărie) țărănească de vânzare. Cazare Club Vila Bran – Casa Taraneasca. Casa taraneasca Zsuzsanna are o oferta aproape unica in Praid.


Casa taraneasca si apartamentul sunt cladiri separate dar in aceasi curte. Referat Casele taranilor CASA LA ROMANI, casa moderna, casa romana,. Tradiţional Casa Experience promoveazăacele forme de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare