marți, 23 ianuarie 2018

Nebulizator electric ulv

Nebulizator ULV electric cu actionare manuala se foloseste foarte usor fiind electric. Este perfect pentru lucrarile interioare dar si exterioare de dezinsectie si . Nebulizatoarele sunt echipamente de dezinsectie ULV, ce pulverizeaza particule foarte fine sub.

Un nebulizator electric ULV iti va fi de mare ajutor in operatiunile de dezinfectie si deparazitare efectuate in cadrul spatiilor vizate. Descriere: Generator electric de ceaţă ULV Alimentare: motor electric de 2V-Hz sau 1V-Hz. Dimensiuni: 4mm x 2mm x 290 . Nebulizator Electric Spray ULV (generator ceata) - Generatorul de ceata ULV este o mica unitate generatoare de ceata, pentru realizarea dezinfectiei in interior, .

Nebulizator ULV manual – Generatorul de ceata electric ce se utilizeaza pentru tratamente de dezinfectie si deparazitare in sectoarele civil, industrial si agricol. Alimentare: motor electric de 2V-Hz. IMPORTANT: Inainte de utilizare, va rugam sa cititi cu atentie si in intregime instructiunile de . La îndemână, practic și ușor de utilizat, pulverizare U. Nebulizatorul ELECTRIC SPRAY are un anumit sistem de nebulizare: duza sa .

Oferte produse si servicii: nebulizator ulv. Producatori, distribuitori, furnizori - NEBULIZATOR ELECTRIC ULV-GENERATOR DE. Nebulizator Electric Spray ULV (Generator de ceata) - Generatorul de ceata ULV este o mica unitate generatoare de ceata, pentru realizarea dezinfectiei in . Nebulizator Electric Spray ULV (Generator de ceata).


FLEX A LITE (modelul 2600) este un aplicator de mana pentru tratamente ULV. Setarea duzei la nivelurile cele . NEBULIZATOR ULV CU ACŢIONARE MANUALĂ. Alimentare: motor electric de 2V-Hz sau 1V-Hz. Nebulizator Electric Spray ULV generator ceata - Electroins Bacau. Electroinsecticide - Nebulizator Electric Spray ULV generator ceata - Electroins.


ULV Pulverizator electric sau Atomizoar) urmând . Nebulizatorul este actionat electric si are o putere mai mica de. Soluțiile vor fi aplicate prin pulverizare (cu pulverizatorul manual STIHL SG20) și nebulizare (cu nebulizatoare Igeba Nebulo și ULV Electric Spray).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare