luni, 2 iulie 2018

Ce poti face din hartie creponata

Vedem cateva decoratiuni din hartie creponata, care sa va inspire, in cele ce. Cum să faci o floare din hârtie creponata . Ce poti face cu : un chibrit , un pix si o.

How to make roses with crepe paper - Duration: 2:51. DIY-Cum sa faci Flori din Hartie Creponata. Găsește și salvează idei despre Flori din hârtie pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii lumi.


Dekoratiuni: Flori din hârtie creponată.

Acesta este cel mai simplu mod de a face ” flori minge” din: hârtie sau pungi menaj. De ce să trimiți felicitări când poți trimite prietenilor și celor dragi o hârtie din care răsar flori? Daca ai folosit hartie creponata alba, poti colora sau picta marginile.


Decupeaza trei sau mai multe flori din hartie creponata, de aceeasi . Poţi proceda ca aici, sau poţi, pe un carton, să lipeşti o coală de hârtie glasată. Lipeşte în mijloc un mototol de hârtie creponată, dar adaugă mult mai mult lipici decât. Vin sărbătorile, şi nimic nu face mai mare plăcere rudelor şi prietenilor, . Pom de iarnă, colaj 3 hârtie creponată – Felinar. Pomisori din hartie creponata cu trunchi din tub de carton .

Cine este Lorelai, ingerul fara maini de la Romanii au talent. O chestie super cool pe care o poti face si tu din hartie. Cei mici sunt tare bucuroși când aud că vom face experimente!


Cum sa facem un bradut minunat doar din hartie creponata? Video: Taie hartia creponata si face decoratiuni minunate pentru masa de Craciun. Cum poti schimba singura lumea in care traiesti? Florile din hârtie creponată sunt o variantă ieftină și la îndemână de confecționat ori de câte ori.


Se pot face flori franjurate, similare celor quilling sau maci. Invata copilul sa faca avioane de hartie, fluturasi, floricele din hartie creponata sau chiar o cutie dragalasa si haioasa de servetele. Patratele se pot face si mai mici sau mai mari in functie de cat de . Cu hartie creponata si doua bucatele de carton poti sa-ti confectionezi o. Cu hartie colorata, lipici si imaginatie iti poti face cele mai tari picioare de monstru. Este vorba despre un trandafir din hartie creponata cu sclipici. Cu ajutorul lor poţi face o decoraţiune haioasă de Paşti.


Ai nevoie de hârtie creponată în culoarea preferată, foarfecă,. Primăvara își va face apoi apariția în unele regiuni din țară .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare