marți, 10 iulie 2018

Detergenti profesionali covoare

Karcher – 03– Promotii, Magazin Online produse profesionale de curatenie, Service. Intreaba-ne despre ofertele pentru Detergenti profesionali de . Detergenti covoare, mochete si tapiterii, spalare manuala sau automata.

Detergenti profesionali si dezinfectanti. Detergent concentrat folosit pentru reducerea cantitatii de spuma din masinile profesional(…) 3Lei. Detergent profesional Buzil G 4Perfekt Spalare. Detergent folosit la curatenia de baza a covoarelor si mochetelor. Sampon pentru curatat mocheta si covoare, aplicare manuala prin periere.


Detergent mocheta pentru curatare cu aspirator injectie - extractie. Detergent covoare de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Detergent manual cu randament ridicat, concentrat pentru curatare vase, pahare,.


Detergent concentrat pentru curatare stofa, velut, mochete, covoare, fotolii, . Detergent bogat in spuma pentru covoare si tapiterii. Detergent sampon de covoare si tapiterii, cu efect antibacterian. Cumpara de la PestControl Expert Detergenti profesionali, curatari industriale, ulei, instalatii, grasimi Curatarea covoare si tapiterii cu livrare in ore, din stoc.


Acasa DETERGENTI PROFESIONALI Detergent mocheta si covoare.

Aqua Plus Detergent pentru covoare si tapiterii: PP-22026. Detergenti spumanti sau slab spumanti pentru curatarea profesionala a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor prin metoda injectie extractie sau cu monodiscul. Detergent pentru mochete si covoare fara spumare pentru aspiratoare injectie-extractie. Detergent profesional cu spumare redusa pentru spalarea covoarelor si mochetelor prin metoda injectie extractie. Detergent profesional pentru spalarea covoarelor si mochetelor prin metoda.


Detergent Mochete Covoare Automat Monodisc. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria DETERGENTI PROFESIONALI. Preturi pentru DETERGENTI PROFESIONALI de la 1lei.


Carp Acryl 10L este un Sampon profesional pentru covoare si mochete marca Kiehl - SillyCleanDetergenti profesionali Kiehl Solutii pentru curatat mochete Carp . Solutie pentru curatarea temeinica si in profunzime a covoarelor prin metoda de . Va oferim detergent de covoare, de gresie si faianta, marmura sau granit , solutii parfumate dar si solutii care dezinfecteaza suprafetele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare