joi, 5 iulie 2018

Restaurant cetatuie cluj

Restaurant Pensiune Cetatuie, un loc cu o panorama deosebita deasupra Clujului. Restaurant Cluj Panoramic cu terasa cluj. Pagini similareRestaurant-Pensiunea Panoramic Cetatuie este situata in centrul Clujului pe dealul Cetatuii, la de metri de Hotel Belvedere si Stadionul CFR, pensiuni Cluj.

Restaurant Panoramic Cetatuie, Cluj-Napoca: See unbiased reviews of Restaurant Panoramic Cetatuie, rated of on TripAdvisor and ranked #1of 362 . Panoramic Cetățuie Bed Restaurant, Cluj-Napoca. View Restaurant Ballroom este un local cu o capacitate de 2de locuri. Cu o vedere splendida asupra dealului Cetatuii la vest si cu o .

Pensiune și Restaurant Panoramic situat pe Dealul Cetățuii cu o panorama superba asupra orașului. Rezervari Cazare Hotel Pensiunea Panoramic Cetatuie Cluj-Napoca la PRETUL. Panoramic Cetățuie se află într-o zonă liniștită din Cluj-Napoca, pe Dealul Cetății, la cel mult 5. Pensiunea are curte, bar și restaurant de stele, cu terasă.


Cluj- Napoca is known for interesting sites like Restaurant Panoramic Cetatuie. Hotel rooms are offered at the lowest price on Agoda. Restaurant Panoramic Cetatuie, Cluj-Napoca Picture: Biff tartar - Check out TripAdvisor members' 34candid photos and videos.


Vă oferim un meniu rafinat, proaspat, cu arome clasice sau mediteranee, o adevarata provocare pentru orice gurmand fin. Gama variata de vinuri insoteste in .

Aici, la Restaurant Panoramic Cetăţuie, timpul parcă se oprește, privim jos agitația orașului și parcă nu înțelegem. Este locul ideal de facut poze orasului si imaginea de pe cetatuie va. Baracca, un restaurant gastronomic cu aer european. De la utilizatori pentru utilizatori.


Dacă ai o firmă, un restaurant sau vei organiza un eveniment . Meniul de la Restaurant Panoramic Cetatuie din categoria European din Cluj-Napoca, Strada Serpuitoare nr. Sală de evenimente Cluj, organizăm evenimente memorabile: nunți, botezuri, majorate, aniversări, evenimente corporate. Vă stăm la dispoziție cu o locație . Panoramic este un restaurant terasa care prin serviciile oferite satisface toate.


Panoramic Cetatuie se situeaza deasupra orasului Cluj-Napoca, pe dealul . Restaurant Panoramic Cetăţuie, Cluj, Romania, Restaurant, Aici timpul parcă se opreşte, privim jos agitaţia oraşului şi parcă nu înţelegem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare