joi, 5 iulie 2018

Sinonim pt fagaduinta

Sinonime: angajament, asigurare, cuvânt, fagăduială, făgăduință, jurământ, legământ,. Sinonime: asigurare, cuvânt, făgăduială, făgăduinţă, legământ, promisiune, vorbă,. Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru făgădui din dicționarele:. Negustorul a făgăduit că de data asta, doamne ferește, n-are să mai uite. Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru făgăduință din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru făgăduială din.


Faptul de a făgădui; promisiune, făgăduință. Dicționar de sinonime, definitie făgăduit: FĂGĂDUÍ vb. Dex Online pentru făgădui, făgăduit. Top cautari: fagaduinta, definitie fagaduinta, sinonim cu fagaduinta, sinonime pentru fagaduinta, similar cu fagaduinta, fagaduinta variante pentru fagaduinta ce . FĂGĂDUI - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar. Fii vesel, vesel, că-ți făgăduiește Îndelungate zile Dumnezeu.


Faptul de a făgădui; promisiune, făgăduinţă. Juruinţa unei femei văduve sau despărţite de bărbat, făgăduinţa cu care se va fi legat ea, va rămâne în picioare pentru ea. Fiat întâmpină serioase probleme pe piaţa sa locală. Italienii vindeau în Peninsulă din întreaga producţie şi un declin aici este sinonim cu . I-am făgăduit şi când trenul s-a urnit pe drumul pe care poate nu aveam. Notează câte un sinonim potrivit pentru sensul din text al cuvintelor . Notează câte un sinonim potrivit pentru sensul din text al cuvintelor subliniate: succesul,.


Pământul (sau ţara) fagăduinţei = nume dat, în Biblie, Palestinei; p. Apoi continuă: Pentru că n-a trimis Dumnezeu în lume pe Fiul Său ca să judece lumea, ci ca. Așadar, viața veșnică e un sinonim pentru fericirea veșnică. Sursă : Sinonime (183725) - siveco.


Sursă : Sinonime (183726) - siveco. El se cheamă Purice, nu pentru că ar avea vreo legătură cu insecta parazită provenită. Cuvântul apare frecvent în latina biblică în expresia „a făgăduit sub.


Prin vocile unor savanţi, critici mass media, activişti pentru pace,. Astăzi, pentru astfel de contracte se face un act care se semnează şi pe care se pune o. Geneza 9: Dumnezeu făgăduieşte să nu mai distrugă lumea noastră. De altfel, cuvântul „legământ” este sinonim cu „promisiune”, „angajament”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare