miercuri, 11 iulie 2018

Proges fototapet

Fototapetul Aqua reprezintă alegerea celor care vor să pună accent pe detalii. Picurii de apă oferă privirilor un contrast interesant între fototapet şi ceilalţi pereţi. Proges iti ofera o gama larga de produse pentru amenajari interioare: parchet, covoare, tapet, lambriuri, usi.

Pentru a păstra vie amintirea călătoriei la New York, acest fototapet este alegerea ideală.

Efectele mate şi strălucitoare alternează armonios pentru un aspect . Pentru un aspect de vacanţă al ambientului tău, recomandăm Fototapetul Praslin pentru un interior intim şi relaxant. Comandă acum online fototapetul Praslin . Pentru cei îndrăgostiţi de vară, mare şi soare, fototapetul Ari Attol este alegerea ideală. Acest fototapet reprezintă ingredientul principal al unui ambient plin de . Fototapetul Nemo va aduce la viaţă lumea acvatică din povestea micuţului peştişor curajos, iar copilul tău îşi va dezvolta spiritul de aventură.


Intră în lumea magică a maşinilor cu fotapetul Cars World şi lasă-ţi copilul să se bucure de poveştile fantastice din camera sa. Alege fototapetul Vintage pentru a echilibra energia din casa ta.

Comandă acum online Fototapetul Vintage sau vino la Proges! Puteţi alege Fototapetul Marwel Avengers Street Race, adaptabil în orice tip de încăpere. Comandă acum online Fototapetul sau vino în magazinele Proges! Pentru un aspect urban, alege fototapetul care înfăţişează faimosul pod Brooklyn Bridge din New York. Modelul va contribui la finisarea aspectului modern al . Fototapetul Birkenrinde se potriveşte în special unui ambient modern.


Modelul Birkenrinde este o alegere sigură pentru o amenajare interioară care merge doar . Fototapetul Beautiful Day face ca personajele din cadrul unuia dintre cele mai iubite desene animate, Winnie the Pooh, sa faca parte din camera micuţului tău. Fotatapetul îl înfăţişează pe Spiderman în poziţii fantastice de acţiune, iar abundenţa detaliilor şi a culorilor va transforma camera în preferata tuturor. Datorită modelului de fototapet decorativ cu pietre, Stone Wall oferă o geometrie simplă şi totuşi de efect încăperii.


Comandă acum online fototapetul Stone Wall . Alege acum Fototapetul Neon care îţi oferă un cadru relaxant, potrivit în special dormitoarelor. Aspectul urban se potriveşte perfect într-un ambient plin de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare